單親天地

跳至

首頁
12345...7

尾頁

翡翠宮

2018復活節勳章 BK猜猜猜慶中秋

引用:Quote:原帖由 fiona920 於 15-01-01 發表無

原帖由 babytszkin 於 15-01-05 發表
靚女,
你吾洗開聲都大把人要啦
喂……幾時帶丫B比我抱抱呀?你好鬼衰架,飛士book又吾uoload下D ...
唔好玩我啦子健靚媽

佢而家已經唔係bb了4歲幾喇,重到我就快抱唔到佢了我有小小唔捨得佢大咁得咁快有時懷念佢bb嗰時

我即刻去upload幾張先

人與人之間的感情很脆弱~ 珍惜那個能夠讓你做回真正自己既人~ 活在當下!

珍珠宮

jojo-mama 發表於 15-1-1 21:26
近日在電話認識了一個比我細9年的異性,
對方也是離了婚,至於是否可以做朋友,
真的需要時間,我會以平常心去 ...
係網上識的?咁佢個性格OK嗎?緊你嗎?大家合得來嗎?

珍珠宮

snowmeow 發表於 15-1-5 15:35
同意到極! 我比我個賤EX 緞錬到可以好獨立, 樣樣野自己搞掂,
屋企經濟自己搞掂 (後期條PK一D家用都唔比)
...
同意,我跟你一樣,慢慢囉,又唔急的.

大宅

回覆:jojo-mama 的帖子

無好努力刻意去揾,係保持自己義容,開心既態度!呢3年都有唔少人追!但身邊呢3年都有一個大我10歲好愛錫我同個女既男朋友!佢見我有人追,佢都會比較緊張啲

子爵府

BK Milk勳章

回覆:單親之後,大家有努力尋找新的另一半嗎

我不刻意揾,我由我仔出世已單親,拍左好多次拖,後來停左三年,之後可能緣份到,我仔12歲時,拍拖拍到現在,我仔現在15歲,各位媽咪加油呀

複式洋房

剛剛加入⋯⋯大家多多指教!
見到大家好多正能量,可以,比D我嗎?
我失眠左3星期

珍珠宮

Mytung 發表於 15-2-5 19:43
剛剛加入⋯⋯大家多多指教!
見到大家好多正能量,可以,比D我嗎?

我失眠左3星期 ...你要加油啦...唔好理啲衰人...緣份在你面前,舊的唔去,新的不來...
不要回想過去了,沒有意思...你訓唔著,睇下有咩健康藥品食下...

洋房

我同男友一齊接近四年
以前關係吾係太好佢經常講分手
近半年佢知道自己有病後
對所以事人都好珍惜,勤力上進愛錫家人
不過對我依然夠竟係我吾心足定?
佢有提過我冇時間陪佢
連一星期見晚都要等小朋友訓佐先去見
好似偷情…什至去睇戲我提議
可吾可以帶埋小朋友
佢既朋友剷到我入骨點解仲咩都要帶小朋友
夠竟您有冇諗過同佢真真正正兩個人相處下
佢家人都知我有小朋友都有帶過一兩次上去食飯
我個心好似有條刺甘,因為我感受到
佢跟本以經覺得係我身上我既條件有甘既價值
以經係最大 想有人錫真係想有個家
原來有都吾係甘易…最近不斷掉頭髮
諗得太多壓力大,希望可以得到您地既意見
為我解答一下係我諗太多?
定跟本係有問題嗎?

禁止訪問

大宅

引用:我同男友一齊接近四年以前關係吾係太好佢經

原帖由 cicwg 於 15-02-12 發表
我同男友一齊接近四年
以前關係吾係太好佢經常講分手
近半年佢知道自己有病後
算吧啦,係真係愛你根本唔會介意你帶住小朋友周圍去

別墅

回覆:ctsang1006 的帖子

好有同感

原來同路人有很多

之前幾好都無用

再識過又點丫,見過鬼唔怕黑咩!

大宅

我被遺棄了,小3事件之後,佢出走多次,死心下我提出離婚,但係一直都好想知點解佢要迫我判決死刑,崩潰之下留言,同日佢突然同我講不如唔離婚,但要等到佢3月先返,就咁我今日過咗個好無奈嘅情人節,最近係網絡識咗個比我細嘅男性朋友,佢唔介意我有兩個細路,想同我開始,我覺得人生交叉路,等又唔知c6諗物,呢個月係咪同小3温存完先返定……我完全唔知佢諗物,各位姊妹,我應該等定開始嘗試一段姐弟情?

珍珠宮

好媽媽勳章

rosannalam 發表於 15-2-14 22:52
我被遺棄了,小3事件之後,佢出走多次,死心下我提出離婚,但係一直都好想知點解佢要迫我判決死刑,崩潰之 ...

你識左呢個男性朋友幾耐??見過未,,?
我有兩隻大小魔怪""

子爵府

引用:我被遺棄了,小3事件之後,佢出走多次,死

原帖由 rosannalam 於 15-02-14 發表
我被遺棄了,小3事件之後,佢出走多次,死心下我提出離婚,但係一直都好想知點解佢要迫我判決死刑,崩潰之 ...
網絡識要小心,我知有啲男人尊向我哋呢啲怨婦埋手,貪易追,我之前都見過。

大宅

回覆:小露比* 的帖子

未,我無信心

大宅

之前有d好明目張膽,講明要個情人,仲要有老婆仔女,我唔想自己做番小3嘅事去害人,呢個男性朋友未婚,但比我細10年,所以我無信心

子爵府

引用:之前有d好明目張膽,講明要個情人,仲要有

原帖由 rosannalam 於 15-02-15 發表
之前有d好明目張膽,講明要個情人,仲要有老婆仔女,我唔想自己做番小3嘅事去害人,呢個男性朋友未婚,但比 ...
我怕你再受傷害,一個細你十年嘅男人未必夠成熟去處理你有小朋友嘅事實,你如果真係有心,做住朋友睇下先

大宅

當然唔會咁快投入,但佢叫我見面,我推過,說自己未ready,佢再約,我應該推保持網絡關係還是應約?

水晶宮

回覆:rosannalam 的帖子

保持網絡關係

侯爵府

引用:當然唔會咁快投入,但佢叫我見面,我推過,

原帖由 rosannalam 於 15-02-15 發表
當然唔會咁快投入,但佢叫我見面,我推過,說自己未ready,佢再約,我應該推保持網絡關係還是應約?

...
我路過,想8下!
妹妹,你净系在網絡先識到D\"佬\"架咩?
無其他圈子??細你+年見都未見過就話想發展
擺明就系放線釣魚,好危險!你要識得保護自己丫!

首頁
12345...7

尾頁

跳至