親子旅遊

跳至

首頁
12345...6

尾頁

大宅

回覆:行程 - 請給意見 - 黃金海岸, 布里斯本 >>2nd time 調整

Peter\'s fish market印象中好早收, 就算未收, 晏左都只有好少款, 4-5pm 去到會好d

伯爵府

引用:Quote:MissMaMa+發表於+15-5-14+22:23+我一

原帖由 LLK 於 15-05-19 發表
我琴日轉了酒店, 今次揀得十分近Cavill Avenue, 仲好平添, 同埋一出門口就係beach
今次唔會再轉第二間喇 : ...
今次住邊間呀?

大宅

回覆:行程 - 請給意見 - 黃金海岸, 布里斯本 >>2nd time 調整

有時間去charis seafood 食個lunch, 個view好靚

大宅

brisbane 可以去埋story bridge

子爵府

引用:有時間去charis seafood 食個lunch, 個view

原帖由 cannyfung 於 15-05-20 發表
有時間去charis seafood 食個lunch, 個view好靚
Charis 好似遠咗d,請問有巴士到嗎?

因為主必親自從天降臨,有呼叫的聲音、和天使長的聲音,又有 神的號吹響,那在基督裡死了的人必先復活。以後我們這活著還存留的人,必和他們一同被提到雲裡,在空中與主相遇,這樣,我們就要和主永遠同在。

子爵府

引用:Quote:原帖由 LLK 於 15-05-19 發表我琴日

原帖由 lalalumlum 於 15-05-20 發表
今次住邊間呀?
今次non-refundable,所以一定唔轉!
Chateau Beachside Resort
Booking.com 平d

因為主必親自從天降臨,有呼叫的聲音、和天使長的聲音,又有 神的號吹響,那在基督裡死了的人必先復活。以後我們這活著還存留的人,必和他們一同被提到雲裡,在空中與主相遇,這樣,我們就要和主永遠同在。

子爵府

引用:brisbane 可以去埋story bridge

原帖由 cannyfung 於 15-05-20 發表
brisbane 可以去埋story bridge
好,睇吓條路線先!謝謝!

大宅

引用:Quote:原帖由 cannyfung 於 15-05-20 發表

原帖由 LLK 於 15-05-20 發表
Charis 好似遠咗d,請問有巴士到嗎?
唔遠啊, 你搵下, 應該有巴士/ 輕鐵到

子爵府

cannyfung 發表於 15-5-20 09:26
唔遠啊, 你搵下, 應該有巴士/ 輕鐵到

Charis 係咪同Peter's 一樣, 自己排隊買了食物後, 係出面既台進食?

大宅

回覆:LLK 的帖子

Thank you,已買了3張,我們一家7月中去!

子爵府

trinitycvc 發表於 15-5-20 12:39
Thank you,已買了3張,我們一家7月中去!

大宅

請問知唔知package 内的wet and wild水上樂園,7月份玩唔玩到?係咪太凍落唔到水?我個仔好鐘意玩水。

Thank you!

子爵府

trinitycvc 發表於 15-5-20 13:35
請問知唔知package 内的wet and wild水上樂園,7月份玩唔玩到?係咪太凍落唔到水?我個仔好鐘意玩水。

Tha ...

我都有這個問題, 我個女鍾意玩水, 我諗住帶定阿女既冬天泳衣, 佢就可以玩, 但要日頭玩, 可能一個人玩, 真係太凍就唔落水, 放棄 !

大宅

唔該哂!

大宅

引用:Quote:原帖由+lalalumlum+於+15-05-20+發表

今次non-refundable,所以一定唔轉!
Chateau Beachside Resort
Booking.com 平d
呢間 chateau 真係好平,我住二晩 1 room beach front apartment 都係千二!間房仲要好大,望海!

子爵府

引用:Quote:原帖由 LLK 於 15-05-20 發表今次non

原帖由 sfly97 於 15-05-23 發表
呢間 chateau 真係好平,我住二晩 1 room beach front apartment 都係千二!間房仲要好大,望海! :iloveit ...
希望好住,這resort 沒有cutlery, 如果自己煮野食,要帶定刀、碟、叉!
好似仲有DVD 借添!

珍珠宮

trinitycvc 發表於 15-5-20 13:35

Tha ...
我諗我就玩唔到喇,得十零廿度,落水會好凍!

別墅

回覆 LLK 的帖子

想問係Au. groupon買theme parks tickets 的數量下面的 enter code 須要填嗎?thx

子爵府

引用:回覆 LLK 的帖子想問係Au. groupon買theme

原帖由 Miuee 於 15-05-24 發表
回覆 LLK 的帖子

想問係Au. groupon買theme parks tickets 的數量下面的 enter code 須要填嗎?thx ...
你說postal code? 我求其打咗hong kong!

子爵府

引用:Quote:trinitycvc+發表於+15-5-20+13:35+請

我都有這個問題, 我個女鍾意玩水, 我諗住帶定阿女既冬天泳衣, 佢就可以玩, 但要日頭玩, 可能一個人玩, 真 ...
我剛復活節假期去Dreamworld ,d水涷到好似冰水咁,藍天無雲,估唔到d水咁凍,我最後冇落到水!

首頁
12345...6

尾頁

跳至