自由講場

跳至

首頁
12345...13

尾頁

子爵府

引用:打下就係虐兒你真係好多事,有些小朋友真係

原帖由 elysemama 於 15-12-22 發表
打下就係虐兒你真係好多事,有些小朋友真係好un皮,下次郁啲就話亞爸亞媽虐待,人哋父母多得你唔 ...
比我會話教緊仔,你咪嘈啦!

水晶宮

畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋

回覆:好嬲呀!唔知個小朋友有無事

真係好多事,我叫個仔企埋一邊抆耳仔佢都已經勁喊嗌唔到啦,唔通我又虐兒咩...唔怪得宜家d細路咁惡教,就係太多阻人教仔嘅人

珊瑚宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 開心吸收勳章

引用:Quote:原帖由 lam133 於 15-12-22 發表好彩

原帖由 wendyplc 於 15-12-22 發表
我老公都叫我報警,我打完俾管理處,聽到嗰阿媽話「叫咗你唔好咁架啦,依家你面又紅鼻又流血喇」,如果我唔 ...
應該没事的,有阿媽係度。

公爵府

引用:我個囝仲誇張,三歲個陣,一鬧佢,佢就大叫

原帖由 Shirleyng428 於 15-12-22 發表
我個囝仲誇張,三歲個陣,一鬧佢,佢就大叫,媽咪,唔好呀!點解你要迫我呀?仲喊到勁慘,隔離屋唔知以為我 ...
我諗起上次個仔嘔

去仁安睇急診

我同老公在殘廁幫佢塞止嘔藥
佢不停嗌唔好,喊住話唔好夾硬黎
整左十分鐘先塞到,出黎又喊住嗌唔好夾硬黎

如果有厚多士,我水洗都唔清

公爵府

2018父親節勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

我以前都係咁打囡𠺢⋯⋯

大宅

佢咁講,其實會唔會係個小朋友撞親個鼻流血,所以爸爸帶佢去整理吖?點解你唔問發生咩事洗唔洗幫手呢?你肯定佢爸爸打到佢流血?

男爵府

爸爸去了女厠?妳應該大叫非禮才對!

公爵府

引用:Quote:原帖由+lam133+於+15-12-22+發表好彩

原帖由 wendyplc 於 15-12-22 發表
我老公都叫我報警,我打完俾管理處,聽到嗰阿媽話「叫咗你唔好咁架啦,依家你面又紅鼻又流血喇」,如果我唔 ...
你頭先大聲嗌完,隔離屋如果真係喪打仲會大聲俾你聽到有幾傷

珊瑚宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 開心吸收勳章

引用:佢咁講,其實會唔會係個小朋友撞親個鼻流血

原帖由 super~mama 於 15-12-22 發表
佢咁講,其實會唔會係個小朋友撞親個鼻流血,所以爸爸帶佢去整理吖?點解你唔問發生咩事洗唔洗幫手呢?你肯 ...
樓主個時辨緊事,唔方便

伯爵府

牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 開心吸收勳章

教仔女。邊個捨得打。
但你唔知實情下投訴人地…真係多得你唔少。
你教仔,都唔想有第三者插手啦!

子爵府

你應該未有小朋友

大宅

引用:Quote:原帖由 super~mama 於 15-12-22 發表

原帖由 lam133 於 15-12-22 發表
樓主個時辨緊事,唔方便

禁止訪問

公爵府

引用:Quote:原帖由+wendyplc+於+15-12-22+發表我

原帖由 Joball 於 15-12-22 發表
你頭先大聲嗌完,隔離屋如果真係喪打仲會大聲俾你聽到有幾傷

...
同意樓上
曳撞親ja?

侯爵府

引用:唔怪得依家咁多父母俾人拉虐兒,因為好多人

原帖由 szesze_lam 於 15-12-22 發表
唔怪得依家咁多父母俾人拉虐兒,因為好多人厚多士,你又唔知頭唔知路,又唔知人地小朋友反應誇張,定係人地 ...
係啦點解D人成曰管人

子爵府

畀面勳章

我地當然唔知真實情況,但我自己個女就未打,已經嗌,唔好吖唔好打吖,呀呀呀…無限loop,我係未打佢已經嘈到折樓囉

orangesasa    發表於 15-12-23 00:06

伯爵府

hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章

有時我都會打女
好彩未有人報警拉我,你無一個面皮幾丈厚,講唔聽氹唔掂嘅小朋友,你永遠唔會明點解有時忍無可忍要打... 你估我打佢我會好開心?

水晶宮

牛年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

……你話响廁所聽到人地打仔…………我仲諗點解你去果個公廁男女同用

angelacch    發表於 15-12-23 09:55
orangesasa    發表於 15-12-23 00:06
BKsquare    發表於 15-12-23 00:05
貓頭雀    發表於 15-12-22 23:40

珍珠宮

好媽媽勳章 BK Milk勳章

樓主去邊區多,我同死佬真係要避開,事關我仔行路有時自己跌倒,腳又傷,手又流面,試過連眼角都黑咗,如果你只係聽到:都話咗你喇,睇吓,E加眼黑晒喇。。。。可能我地要洗定羅友入去踎監

唔好點評我,電話睇唔到點評

複式洋房

你好多事,個個學你咁樣,唔洗教仔啦。

首頁
12345...13

尾頁

跳至