自由講場

跳至

首頁
12345...6

尾頁

男爵府

回覆:停不了的眼淚

加油

珍珠宮

熱血勳章 好媽媽勳章

你要保重,身體要緊

請勿打招呼~

水晶宮

Take care
Bye

大宅

2018復活節勳章

加油!

子爵府

美好大世界2017勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

唔開心搵人傾下,唔好自己屈埋。仲有個女好愛你,加油!

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 親子王國15週年勳章

喊完舒緩d既就喊啦
吾好忍著
過左去既吾好諗

有野講出黎呀
吾好谷埋谷埋

支持你呀

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

子爵府

喊過後就要往前看,耐不耐哭一場係可以的。他只是你生命裏的過客,珍惜過愛過就要放下,當下愛一些還在你身邊的人吧!

珍珠宮

你自己都要好好保重自己!

為自己同囡囡加油

珍珠宮

kiko_mami 發表於 16-4-6 12:04
我唔會係女面前喊,幾難忍幾辛苦我都要忍住,佢見到我喊好自然跟住我喊,從來我只有呢埋喊。今朝佢留意到我 ...

女女好乖, 好想幫媽媽分憂, 想媽媽開心

過去既已經過去, 唔好再責怪自己, 傷心一定有, 喊過後要重新振作

與身邊你愛既人/愛你既人, 好好過每一天, 加油

翡翠宮

畀面勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章

I 大蚊豬   

公爵府

牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

禁止訪問

水晶宮

水晶宮

2018復活節勳章 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

引用:哭夠, 便停了....好好生活, 加油

原帖由 wcpcelia 於 16-04-06 發表
哭夠, 便停了....好好生活, 加油
我喊左12個鐘都覺得未夠,眼淚自己湧出黎,如果佢帶比我只有痛苦回憶我可能會冇咁難受,頭好痛所有野都揭返晒出黎

感激遇上你~

珊瑚宮

加油

翡翠宮

2023年兔年勳章 減齡達人勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

引用:由琴晚到而家冇訓過眼淚未停過,無論我係街

原帖由 kiko_mami 於 16-04-06 發表
由琴晚到而家冇訓過眼淚未停過,無論我係街搭巴士定係醫院我都停唔到。上一次喊到咁係我地剛分開既時候,呢 ...
加油

子爵府

開心吸收勳章

找個渠道抒發傷感, 釋放自己,比屈屈埋埋好。記住仲有個女, 傷心過後有阿女錫番, 撐住呀

子爵府

kiko_mami 發表於 16-4-6 11:37
由琴晚到而家冇訓過眼淚未停過,無論我係街搭巴士定係醫院我都停唔到。上一次喊到咁係我地剛分開既時候,呢 ...
喊攰就瞓吓,發洩咗情緒就要畀自己慢慢平伏,佢已經走咗,所有恩怨都煙消雲散,只剩下妳腦裡面既回憶。。。

首頁
12345...6

尾頁

跳至