自由講場

跳至

首頁
12345...6

尾頁

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章

get well soon

珍珠宮

好媽媽勳章

祝早日康復, 身體健康.

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

回覆:sukitsang 的帖子

別墅

熱血勳章

sukitsang 發表於 16-11-6 18:36
2號早上入院,下午4:00幾護士叫我換手術衫,之後到對手術文件,就座落輪椅推去
手術室門口,我心情好緊張 ...

第二日,起身有少少痛, 插咗尿喉,唔食得嘢,等醫生嚟到,有冇暈,嘔呀,我話冇,咁就問我痛唔痛呀,有少少啦,之後醫生話今日拆晒點滴,要試吓自己慢慢落床行去小便,今日食流質餐,粥水, 稀粥 ,晚上醫生會過嚟睇傷口次。轉頭護士就幫我拆咗尿喉之後有急急,要叫鐘,第一次落床要人睇慢慢落床,之後去咗小便啦,慢慢行上床,見到家姐拎兩瓶保暖壺,我話醫生比我試食食粥水,稀粥,太好啦,我肚餓,食完勁多
小便去呀,中午食稀粥,等晚上醫生嚟,有冇小便呀,我話有勁多,咁好啦,明天試食 軟餐,開定D止痛藥,安眠藥,如果要問護士拎知嗎。之後護士問有冇人要叫明天早餐呀,我要白粥,家姐嚟探我買白麵包。之後病房熄燈,瞓了。

公爵府

牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

祝妳早日康復!

子爵府

珊瑚宮

畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

回覆樓主:

祝早日康復

子爵府

2023年兔年勳章 畀面勳章

祝早日康復

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章

sukitsang 發表於 16-11-7 09:21
第二日,起身有少少痛, 插咗尿喉,唔食得嘢,等醫生嚟到,有冇暈,嘔呀,我話冇,咁就問我痛唔痛呀,有少 ...

進度好好,好快康復架喇
孩子之心有如泥膠,當它還是柔軟可塑時,請好好把握時間,塑造你心中所愛。「忙碌」、「疲倦」永遠不是好借口,孩子大得很快,今日拿不出時間會變成明日的遺憾!

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

用戶要求終止服務

伯爵府

回覆樓主:

早日康復

子爵府

回覆 kawaiibb 的帖子

祝, 早日康復

子爵府

祝早日康復

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

祝你早日康復!
進展好好呀,仲要住院幾多日先可以返屋企?

大宅

男爵府

回覆:我做咗手術啦。

祝早日康復

水晶宮

2018復活節勳章 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

回覆樓主:

祝你早日康復
感激遇上你~

禁止訪問

首頁
12345...6

尾頁

跳至