自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2018復活節勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

愛 我 就 別 傷 害 我

禁止訪問

珍珠宮

畀面勳章

回覆:護膚品疑含類固醇 逾20名市民用後變爛面 原來係水X肌喎

其實依家乜公司都會開網頁
買之前上網查下公司背景比較好

公爵府

水晶宮

2018復活節勳章 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

回覆樓主:

fb之前見過話用完爛面
感激遇上你~

子爵府

回覆:護膚品疑含類固醇 逾20名市民用後變爛面 原來係水X肌喎

之前fb見到人用後爛面既想

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章

一早有人講過大陸貨,但個類post多數沉底

男爵府

beehoneybee 發表於 16-11-16 03:37
一早有人講過大陸貨,但個類post多數沉底

我從來無睇過,睇嚟要勤力D做功課先得啦

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章

sillykaka 發表於 16-11-16 03:41
我從來無睇過,睇嚟要勤力D做功課先得啦

依稀記得,有人反駁話日本配方/品牌,大陸廠房生產,咩日本果面都同佢地訂⋯⋯
當時我都覺得無嘢既,就無乜理,之後唔多見人提了

男爵府

beehoneybee 發表於 16-11-16 04:00
依稀記得,有人反駁話日本配方/品牌,大陸廠房生產,咩日本果面都同佢地訂⋯⋯
當時我都覺得無嘢既,就無 ...

依家上左新聞先睇到美容版有po,話jm查過包裝上面的地址只係一間屋仔,無可能生產

只怪自己功課做唔足,一直無留意到,希望唔好爛面

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 開心吸收勳章

個盒既設計好大陸喎....

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:個盒既設計好大陸喎....

原帖由 bosch 於 16-11-16 發表
個盒既設計好大陸喎....
事彈印d日文扮日本野

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:Quote:sillykaka 發表於 16-11-16 03:41 我

原帖由 beehoneybee 於 16-11-16 發表
當時我都覺得無嘢既,就無 ...
仲話效果好好...上次去日本,仲有人問我有冇得賣

寶石宮

引用:之前cc super減價,仲大量入貨乜cc super依

原帖由 sillykaka 於 16-11-16 發表
之前cc super減價,仲大量入貨

乜cc super依家都咁流㗎?以為日本嘢先買咋
我見到cc super 都賣。。堅可疑

寶石宮

引用:我都有相同反應, 用果陣好好, 一停用就爆晒

原帖由 cassie0025 於 16-11-16 發表
我都有相同反應, 用果陣好好, 一停用就爆晒粒粒, 而家要日日狂用保濕MASK

而家好多水貨舖賣D不知名 ...
而家多數係姊妹淘果班主持成日響fb o介紹埋d不知名野

子爵府

虎到金來勳章 親子王國15週年勳章

終於知道上左咩報了
推出初期買左1盒試, 好似幾好咁, 之後再買3盒完全冇料到, 早上洗完面仲會甩皮
停用左好彩又冇不良反應喎, 以後一定"忟"耳仔要睇清楚唔好買左大陸護膚品

禁止訪問

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

好彩買左但冇用到
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

男爵府

呢隻水XX,之前係某討論區已經有人POST過話用完唔完出晒事啦

禁止訪問

開心吸收勳章

首頁

尾頁

跳至