自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章

ash_yehyeh 發表於 19-10-16 23:44
真係...

交情不淺

我同你一樣,除左C6同老豆

珍珠宮

BK Milk勳章

jtw_ki 發表於 19-10-16 23:19
能成為密友大概總帶著愛男同女去到咁close嘅關係好少會純友誼,多數朋友以上,戀人未滿。不過可能大 ...

同意

佢2個做旅遊節目真係好好睇

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

冇睇電視,不過畀著我,都會鍾意黃翠如呢啲性格, 好過一啲好嬌氣嘅女仔。

水晶宮

虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 想生BB熱投 DHA勳章 hashtag影視迷勳章 親子王國15週年勳章

好好的異性朋友咁

翡翠宮

牛年勳章

堅媽 發表於 19-10-17 06:06
友達以上,戀人未滿

最佳位置

珍珠宮

回覆樓主:

請問係咪j2台??

大宅

TINGTING1215 發表於 19-10-16 23:49
有集翠如玩果個唔洗電既過山車,玩完話好驚,仲想喊咁,果個鏡頭我感覺到洪永城想一手攬住佢咁,有無人同我 ...

係呀,洪永城個樣好似好心痛咁,好似想幫佢抹眼淚然後攬住佢,係咪我睇得韓劇太多

男爵府

回覆樓主:

洪永城與黃翠如主持的《出走澳洲》,網民追看二人互動多過看當地風光,他們不時在節目中話當年,加上二人非常合拍及相襯,不少人在網上坦言非常羨慕他們「戀人未滿」的感覺,更笑言蕭正楠應該每晚都想打爆個電視。

昨日洪永城上載與翠如的合照,其中一張更搭晒膊頭,網民紛紛留言非常合襯。蕭正楠就留言道︰「放開個女仔佢。」看來有人打翻醋埕,然而洪永城回覆道︰「我都想,不過係佢捉住我唔放 。」令不少網民笑爆,稱蕭正楠應該會準備大刑示候。

男爵府

回覆樓主:

https://www.am730.com.hk/news/%e5%a8%9b%e6%a8%82/%e6%b4%aa%e6%b0%b8%e5%9f%8e%e6%90%ad%e8%91%97%e7%bf%a0%e5%a6%82%e8%86%8a%e9%a0%ad-%e8%95%ad%e6%ad%a3%e6%a5%a0%e6%89%93%e7%bf%bb%e9%86%8b%e5%9f%95%ef%b8%b0%e6%94%be%e9%96%8b%e5%80%8b%e5%a5%b3%e4%bb%94-192655

伯爵府

我覺得脆魚無揀錯,尋晚睇慌張西望訪問佢兩公婆,我覺得阿蕭比洪靚仔之餘仲好風趣幽默,見脆魚笑得好開心,俾我揀都係會咁揀,反正最後都有兩個男人錫,只係好朋友同愛人既分別,脆魚都係win 哂

男爵府

jtw_ki 發表於 19-10-16 23:19
能成為密友大概總帶著愛男同女去到咁close嘅關係好少會純友誼,多數朋友以上,戀人未滿。不過可能大 ...

朋友以上,戀人未滿

大宅

小ice 發表於 19-10-16 23:01
好難講,結婚對像未必係最鐘意嘅,只是timing 問題

係,有時最鍾意嘅最怕失去,所以唔會開始,留係最深最心處

伯爵府

ash_yehyeh 發表於 19-10-16 22:59
其實我一路覺得佢哋係一對
X2

子爵府

我係餓底 發表於 19-10-16 23:09
我都覺得佢哋係有啲嘢嘅,不過可能某啲原因發現做知己好過做情人
...

我都覺得,可能timing唔啱呱
我覺得佢地大家都有野、有好感⋯⋯

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

回覆樓主:

令人感到溫馨點都好過作狀啦

珍珠宮

畀面勳章

睇晒咁多集,系老朋友,老拍檔feel ,大家好熟落。做朋友系一回事,做情侶又系另一回事。

水晶宮

我覺得系超老(死),好夾

大宅

陪月勳章

TINGTING1215 發表於 19-10-16 23:49
有集翠如玩果個唔洗電既過山車,玩完話好驚,仲想喊咁,果個鏡頭我感覺到洪永城想一手攬住佢咁,有無人同我 ...

係,眼神同身體都睇到,洪想攬一攬安慰但帶著隱藏忌諱

珍珠宮

大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

chocolatebean 發表於 19-10-16 22:59
回覆 YEOMORGAN 的帖子

唔覺喎! 大家都有另一半, 你地諗多左啦!

一路都覺,但脆魚當佢係乒,新郎不是他只好將就(純直覺)

水晶宮

回覆 laalaap 的帖子

我睇到佢地係兄弟喎!

首頁

尾頁

跳至