時政擂台

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章

回覆樓主:

係李小姐杯葛無線或

係大6唔妥李小姐言論, 唔俾佢有份拍的劇及節目在大6播出,
無線為保大6市場而放棄佢??

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回

cbeyond 發表於 22-1-7 08:13
我認同
李佳芯無乜演技, 都唔明d人讚乜。
佢做法官, 做醫生,一模一樣, 分唔到角色有分別。

直情冇演技,永遠都係頭岳岳,chok吓chok講對白,做機械人啱晒佢

子爵府

Piaget 發表於 22-1-7 09:04
李當日身體抱恙嗎?見好多次全世界企起身拍手向得獎人salute, 次次得佢一個唔願企起身,身體抱恙就好心唔心 ...

可能無幫趁馬老闆,叫黃店外賣

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

男爵府

pochario 發表於 22-1-7 08:00
個人意見 講演技林夏薇係好啲啵 ,就算比鍾嘉欣都未到Ali喎。殺手要浮誇,機械人唔使咩表 ...

JM 意見我非常同意

之但係狄龍之子我就完全欣賞唔到佢嘅演技

男爵府

小星星1 發表於 22-1-7 08:15
佢一講我就 feel 到

咁明顯點會聽唔出丫,鍾意李的雙標藍絲梗會話你諗多咗啦。

前幾日黎天王繼請林x峰+林x曦做自己演唱會嘉賓之後,再上張x軒演唱會做嘉賓,仲大叫齊上齊落添。而呢度果班平時表現成藍絲的JM呢,又再次雙標,集體失聲。

珍珠宮

waterlilymonet 發表於 22-1-8 16:12
咁明顯點會聽唔出丫,鍾意李的雙標藍絲梗會話你諗多咗啦。

前幾日黎天王繼請林x峰+林x曦做自己演唱會嘉賓 ...

就係囉,很奇怪,我有個好藍的朋友喜歡佢,我問點解,佢話冇關係喎,因為佢靚!

我覺得藝人真係唔好表什麼態囉,做好自己工作就是了!

男爵府

小星星1 發表於 22-1-8 16:20
就係囉,很奇怪,我有個好藍的朋友喜歡佢,我問點解,佢話冇關係喎,因為佢靚!

我覺得藝人真係唔好表什 ...

在本人眼中,已經唔係普通「表態」啦,做演唱會嘉賓喎。

黑暴期間佢冇譴責過一句暴力,我就當你為保住自己演藝事業。

好嘞,國安法後啲黑暴轉哂去地下化,呢位天王就似乎唔想比佢停,公然主動邀請或出席一班貌似撐黑暴的偽人做演唱會,仲話齊上齊落。正常人都睇得出咩事啦吓嘩。

而呢度平時自稱撐警反黑暴的所謂藍絲JM, 試過出哂力咁同佢洗白。最可笑係話佢屋企書房有張同習主席之合照之類(so?), 去力證佢愛國唔撐黃黑。

雙標藍絲同蝗屍真係冇乜分別架咋。

珍珠宮

waterlilymonet 發表於 22-1-8 16:36
在本人眼中,已經唔係普通「表態」啦,做演唱會嘉賓喎。

黑暴期間佢冇譴責過一句暴力,我就當你為保住自 ...

我不嬲唔like 呢位天王

首頁

尾頁

跳至