自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

2024年龍年勳章 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

嘩~~ 你咁勁, 搵返10年6月既 post 出來

原帖由 cherry-0527 於 11-2-14 22:42 發表
我唔知算唔算瘦得快呢,呀女而家4個月,食好多野,但係仲輕過大肚之前 老公就話同以前冇咩分別,不過我覺得最幸運係我冇肚紋yeah

子爵府

回覆 16# 寶寶儀 的文章

咁又係,餵人奶要食好多野架,唔係邊夠奶,我個時由朝食到晚。

禁止訪問

男爵府

兩公婆都係不知所謂架啦~
之前睇過電視訪問佢地, 佢老公夠膽死話個女第日先係咪神囉! 係咪痴架? 結婚後度蜜月時, 老婆都已經好大個肚, 人地訪問佢地, 佢都係話應該有既嘢都有做囉!~ 變態架, 佢老婆如果唔係所以既咪神佢都唔要囉~ 成日都好似講到咩都係因為對胸咁呀!
佢話餵人奶, 但係唔知係咪比個女食啫!

子爵府

我唔多LIKE 佢兩公婆, 個男既好似充大頭鬼咁, 都唔知咩頭咩路, 成日講到大把錢咁, 真正有錢佬點會咁高調係咁話自己有錢人呀! 佢老婆就仲扮野, 成日扮到自己好似闊太咁, 又話個女利是錢都成7位數字, 唉呢兩個唔知幾時散, 好唔踏實! 人地徐子淇就真正有錢人+上等人, 唔會四圍SHOW OFF, 比你地見到都係做善事時出現!

原帖由 446948 於 11-2-14 23:23 發表
之前睇過電視訪問佢地, 佢老公夠膽死話個女第日先係咪神囉! 係咪痴架? 結婚後度蜜月時, 老婆都已經好大個肚, 人地訪問佢地, 佢都係話應該有既嘢都有做囉!~ 變態架, 佢老婆如果唔係所以既咪 ...

侯爵府

2011至尊種植勳章 畀面勳章

餵人奶..佢出show時間谷奶點搞
泵完個胸又林晒縮水
佢d低胸吊帶loe cut咪跌晒落黎
佢本身已經有身材
餵人奶點會得咁細

公爵府

原帖由 446948 於 11-2-14 23:23 發表
之前睇過電視訪問佢地, 佢老公夠膽死話個女第日先係咪神囉! 係咪痴架? 結婚後度蜜月時, 老婆都已經好大個肚, 人地訪問佢地, 佢都係話應該有既嘢都有做囉!~ 變態架, 佢老婆如果唔係所以既咪 ...

佢地兩公婆成日講埋d好膚淺既野

子爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

原帖由 mandy108 於 10-6-2 18:33 發表
可能餵人奶係呃人既

我都係咁諗.

子爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

原帖由 nc2000 於 11-2-14 23:46 發表
我唔多LIKE 佢兩公婆, 個男既好似充大頭鬼咁, 都唔知咩頭咩路, 成日講到大把錢咁, 真正有錢佬點會咁高調係咁話自己有錢人呀! 佢老婆就仲扮野, 成日扮到自己好似闊太咁, 又話個女利是錢都成7位數字, 唉呢兩個唔知幾時 ...

真係有錢嘅人點會同圍同人講"我好有錢",係d怕人睇唔起嘅先鍾意周圍同人晒.

大宅

有決心餵人奶的媽媽
為左bb健康
一定可以戒埋所有不良習慣

對呢位"媽媽", 我不願置評
~~ 祂不應許天常蔚藍, 但應許祂的慈愛常在!~~
~~ 願我們常存感恩的心去讚美上主!~~

珍珠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 有「營」勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

原帖由 BarbaraX 於 11-2-15 09:03 發表

佢地兩公婆成日講埋d好膚淺既野

agree @@

水晶宮

虎到金來勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 我的育兒心得勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

我3個都有餵人奶
做得最多的係食同飲水

同埋每個人的價值觀都唔一樣
佢地唔講呢D又點會有新聞呢
~ 神的恩典夠我用~
~用流淚撒種的 必歡呼收割~

大宅

畀面勳章

佢講既並吾係育嬰指南, 佢老公SHORT到餵BB酒紅酒架.

原帖由 tratralau 於 10-6-2 17:34 發表
佢就好啦,佢話要餵人奶但又可以減肥夜蒲染髮查指甲油.............我都不知幾想去飲酒夜蒲減肥....................可能有錢人唔同d.........

大宅

好媽媽勳章

我都唔係好like佢地兩公婆, 係TKO撞見過好幾次, 扮晒野, 個女既一唔化妝, 連我囡囡都話好鬼唔掂

公爵府

餵人奶?佢係藝人(偽人), 偽人講嘅嘢都好信嘅?

男爵府

我前幾日系新加坡影城見到徐xx一家,她好殘look wor 連我女都話:咁核凸

子爵府

好媽媽勳章 陪月勳章

其實suki幾靚女個樣又甜
如果好好拍戲專心發展事業我覺得可以有一番作為。
可惜嫁左個所謂有錢人
浪費。

首頁

尾頁

跳至