夫婦情感

跳至

首頁
12345...7

尾頁

男爵府

回覆:如果你是徐x淇,會死忍或離婚?

嫁得入豪門都預佐嘅啦~一入豪門深似海啊~

珍珠宮

聽聞佢老公未婚前,根本已有一個要好嘅女友,而且打本比佢開咗間美甲店,但老爺始終認為個女仔,出身麻麻,又冇家底。即使男已婚,但其實佢地一直冇分開過!

別墅

所以好多野唔好睇表面。我相信她會一路忍下去。

大宅

一定會

男爵府

有冇証據,冇相片,無聊到極。唔好話系徐x淇,成香港大把依d男人,有冇錢都做。

這是不可能的,其實"凡事都能"...................

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

好難講,因為如果離婚,李家就一定唔會比仔女跟自己.

男爵府

其實上流社會最多呢D野,佢未入門前應該知道

為兩家人同自己身份地位,佢點會走呢??

男爵府

回覆 回覆:lovelykitty的帖子

個女人叫Dior,之前做空姐嫁(好耐世紀喇!應該換咗畫囉!

瑪瑙宮

虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

引用:男人去滾, 不分高矮肥瘦,富或貧,靚仔定醜樣

原帖由 TropyC 於 12-02-27 發表
男人去滾, 不分高矮肥瘦,富或貧,靚仔定醜樣.

今天未去滾, 唔等於明天唔會去, 明天唔去唔等於後天唔去... ...
agree...所以幾時都係外家親。有咩事都仲有後著。唔會無人無物。我都唔擔保我老公日後無小三。

珍珠宮

2018復活節勳章 叻叻勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 睛靈勳章

mouth:真ga?

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

~大bb揍住兩個可愛的小bb~超辛苦但好富足^^~
~祝願每個人都有開心快樂既人生~
~記住甜酸苦辣是人生必須要走過的~

禁止訪問

引用:個女人叫Dior,之前做空姐嫁(好耐世紀喇!應

公爵府

引用:點解係徐子淇??李嘉欣都生左個仔WOR

原帖由 wing324 於 12-02-27 發表
點解係徐子淇??
李嘉欣都生左個仔WOR
係啦,我都想咁講

禁止訪問

引用:Quote:原帖由+wing324+於+12-02-27+發表點

侯爵府

如果你是徐x淇,會死忍或離婚?

入得豪門就係咁!老公唔滾你都唔信,就算全部人都知你都要裝傻,徐x淇都算好,行出黎都好有行頭,你睇誠哥個大心抱行出黎乜都冇

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

Not a surprise la:;pppp::;pppp:

翡翠宮

回覆 回覆:july2011的帖子

嫁得比有錢佬都預左架喇,事關個男唔使主動都大把女人獻身,幾有定力避得一個兩個都避唔到第三個,梗有一個令佢心動,我唔信佢會離婚囉,仔都同佢生左3件,淨係睇呢度夫妻版幾多男人帶婚外情,大部份女人都話為左仔女選擇原諒老公,有d仲要忍個老公享齊人福,無錢的男人都尚且有老婆願意咁委屈,更何況係有頭有面的闊太名譽同生活,有名有利邊個唔想,咁容易話放棄就放棄咩,更何況可能佢都話唔到事,離婚都要佢老爺批准先得,你話離就離結就結呀,離婚影響家族聲譽嘛,貪好聽咩,嫁得入豪門好可能只係表面風光,條路佢自己揀既,聽講佢老公未結婚前已經出哂名係花花公子,有咁多前科,個底都花哂,都仲肯嫁佢,唔係為錢??講都無人信喇

禁止訪問

引用:嫁得比有錢佬都預左架喇,事關個男唔使主動

禁止訪問

引用:入得豪門就係咁!老公唔滾你都唔信,就算全

禁止訪問

引用:Quote:原帖由+ming1020+於+12-02-28+發表入

首頁
12345...7

尾頁

跳至