自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

畀面勳章

回覆:(更新#76,167,253,341596:大隻b走了.我要振作)臨新年先。。。

樓主加油
好好養好身體

珊瑚宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 開心吸收勳章

回覆:newspaperhang 的帖子

保重!

已刪除用户

好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:各位 jm 多謝你地,你地每一個留言、每一個

翡翠宮

+3金熱血 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

引用:早兩日提過,有左bb 兩個月鬆d 中左腸胃炎

原帖由 newspaperhang 於 15-02-16 發表

早兩日提過,有左bb 兩個月鬆d 中左腸胃炎係咁屙,終 ...
Take care 大隻b應該未預備好,你安心養好個身體,相信大隻b會好快再返黎你身邊祝福妳。

重新起步,為未來努力

男爵府

回覆:(更新

養好身體加油呀

男爵府

加油,加油

子爵府

我的育兒心得勳章 陪月勳章 BK猜猜猜慶中秋

祝福您、get better soon

男爵府

Add oil

琥珀宮

開心吸收勳章 熱血勳章 玩具勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:+本帖最後由+newspaperhang+於+15-2-18+18:

原帖由 newspaperhang 於 15-02-16 發表

早兩日提過,有左bb 兩個月鬆d 中左腸胃炎係咁屙,終 ...
加油,養好身體先~

simple is the best~

禁止訪問

回覆:newspaperhang 的帖子

珍珠宮

開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 畀面勳章

引用:最後update:大隻b+走左了因為一直流血(雖

原帖由 newspaperhang 於 15-02-18 發表
最後update:大隻b 走左了
因為一直流血(雖然痛完果段時間已經無痛),所以決定入醫院。老公揸車 ...
振作

禁止訪問

引用:+本帖最後由+newspaperhang+於+15-2-18+18:

大宅

回覆:(更新#76,167,253,341596:大隻b走了.我要振作)臨新年先。。。

好明白你心情。生子女都好講緣份,養好身體,之後生個健康bb。加油!

男爵府

我都想講流啡應該什麼都不做,訓在床上休息,你還進出醫院上網不休息座車走來走去,竟然沒人提你,你去私家還是去公立?為你而心痛。

大宅

god blessing, 傷心過後要振作,bb 好快再嚟

伯爵府

唔好唔開心啦,睇到我都喊,
大隻b會再返黎架

珍珠宮

2018復活節勳章 hashtag旅遊勳章

引用:我都想講流啡應該什麼都不做,訓在床上休息

原帖由 anteater 於 15-02-18 發表
我都想講流啡應該什麼都不做,訓在床上休息,你還進出醫院上網不休息座車走來走去,竟然沒人提你,你去私家 ...
去公立醫院
因為第一胎,所以唔識,見到流血就去左診所,診所話照唔到bb所以去醫院係我唔好,應該問多d人點做先

分享:愛遊泰(內有曼谷芭堤雅清邁資料)
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=14416337&fromuid=956408

伯爵府

引用:我都想講流啡應該什麼都不做,訓在床上休息

原帖由 anteater 於 15-02-18 發表
我都想講流啡應該什麼都不做,訓在床上休息,你還進出醫院上網不休息座車走來走去,竟然沒人提你,你去私家 ...
佢不斷流血痛到癲唔坐車點去?
你識瞬間轉移架?
你講野都幾harsh

子爵府

最關心BB問題熱投勳章

樓主,先好好調養身體及平伏心情。下次再有BB就一定睇私家醫生呀!政府醫生靠唔住!

珍珠宮

2018復活節勳章 hashtag旅遊勳章

引用:Quote:原帖由+anteater+於+15-02-18+發表我

原帖由 豬吉 於 15-02-18 發表
佢不斷流血痛到癲唔坐車點去?
你識瞬間轉移架?
你講野都幾harsh
多謝你明白
第一次做媽咪咩都唔識,好少事就會諗到要即時睇醫生,但無諗過走黎走去會影響到bb,呢點我都有不足之處

分享:愛遊泰(內有曼谷芭堤雅清邁資料)
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=14416337&fromuid=956408

首頁

尾頁

跳至