親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

引用:Quote:原帖由+yuyu.c+於+15-12-18+發表thx

原帖由 PP媽媽 於 15-12-18 發表
我bk左3個星期都無消息,send email 問,佢話無咁早比bar code,但叫我放心,到時會收到
.....明明同一間點解做 ...
淨係bk見佢d評語都驚驚地,不過無辦法得佢有車直接去。仲有成個幾月,到時收唔到再追佢。

瑪瑙宮

好媽媽勳章

引用:Quote:原帖由+PP媽媽+於+15-12-18+發表我bk

原帖由 yuyu.c 於 15-12-18 發表
淨係bk見佢d評語都驚驚地,不過無辦法得佢有車直接去。仲有成個幾月,到時收唔到再追佢。

...
獨市生意

局住受氣

珍珠宮

PP媽媽 發表於 15-12-18 15:56
我bk左3個星期都無消息,send email 問,佢話無咁早比bar code,但叫我放心,到時會收到
.....明明同一間點解做 ...
咁耐都冇消息?我2星期收到晒係咪叫好運?呢間公司真係令人好唔放心!

大宅

回覆:請教住過 Alpensia 的JM

咦… 咁我book左但未比錢係咪會有少少危險呢?

珍珠宮

妙妙媽 發表於 15-12-19 07:28
點樣未比錢?我book完已立即收到PayPal的付款收據

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

引用:咦…+咁我book左但未比錢係咪會有少少危險

原帖由 妙妙媽 於 15-12-19 發表
book時會即時比錢,點解會未比錢?

大宅

其實驚咩姐 佢地一向都係約2星期前才有bar code 當然有人快d有 但而家聖誕前可能會忙 怕既 就send E-mail 比個交易號問一下佢地 好快有回覆架

大宅

回覆:MissMaMa 的帖子

我email book嘅,book完佢send左個email比我,要响搭車7日前用paypal付款

大宅

回覆:請教住過 Alpensia 的JM

想請教大家,如果想由alpensia去晨静可以點去?如果出返首爾再去就好辛苦,唔知雪場有車去附近嗎?或者有咩建議?第一次自己去唔識路.謝謝!

首頁

尾頁

跳至