自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

引用:我沒有看全文,但只看到老爺同女沖涼沖到18

原帖由 soright 於 13-10-01 發表
我沒有看全文,但只看到老爺同女沖涼沖到18歲都無問題已經眼突。嘆咩父母都有,沖到18歲?我相信12歳個囡自 ...
你睇樓主喺某個post,第一次講呢件事,你就知點解咁為個10歲囡囡擔心…………

子爵府

babymj33 發表於 13-10-1 18:54
樓主一句"62 可以攞正牌沖到 18歲",

應該當中涉及左一啲家人同家人的協議, 變相係曲線咁賣女求X

攞正牌>>真係唔知個老爺點攞正牌?一個成年男人同一個沒穿衣服的10歲女仔共處根本已經構成罪行啦!!話之佢地係父女定爺孫.

子爵府

回覆:[重申, 唔好亂作故仔] 關於爺爺幫女兒沖涼的事解決中,

但係佢爺爺成日幫佢沖,係落手那種,就算阿女say NO,佢都硬來,奶奶出聲,就叫奶奶咪出聲,完全唔理他人意見。
……………………………………………………………………………
“落手那種“ 、“就算阿女say no,佢都硬來“係樓主原文,冇亂作故仔!

珍珠宮

回覆:[重申, 唔好亂作故仔] 關於爺爺幫女兒沖涼的事解決中,

努力解決,祝成功。

公爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章

終於睇晒咁多頁...

個心好 "UP"...

翡翠宮

成日都話處理中,唯一處理方法係禁止爺孫共處一室!唔上老爺屋企唔得?而家嘅反應只係俾人感覺雙方傾緊條件咁。
世上已無安樂土,人人以傷人為樂

男爵府

回覆:lumijuli 的帖子

樓主,我未看完這主題的所有貼文,上回亦沒有回應,但這刻忍不住“先貼為快”。
你告訴我們事情正在解決中…………要解決可以很容易:只要不再帶大女上老爺家中,就可避免一切問題。
只要有決心,妳一定可以解決問題的。
己所不欲勿施於人;將心比己,有哪位正常的女性被別人看全相後沒有不快?!

大宅

唔知諗乜

翡翠宮

chichiho 發表於 13-10-1 13:17
家事唔想公開講就一句都不要上來講
大家出聲只係認為唔妥同想保護樓主個女
講啲唔講啲係閣下比左空間大家幻 ...
講得好
世上已無安樂土,人人以傷人為樂

公爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

其實我一直都想講,樓主幾時講過爺爺有非禮小妹妹呢!雖然四年級仲幫佢沖涼係唔好,但都唔使講得咁難聽嘛!有啲老人家真係固執到得人驚,但係並無惡意嘅!樓主希望你可以順利解決

我要記得幸福......

珍珠宮

牛年勳章 醒目開學勳章

睇咗幾日樓主所講....
如果唔係其它jm鬧醒佢,令佢有壓力,睇怕佢都唔會去處理!
佢重要鬧自己個女唔知醜,而唔係去話佢老爺,我真係o咗咀 ,枉為人母!!!

禁止訪問

公爵府

2024勳章

爽爽 發表於 13-9-30 13:04
我女現五年級,我有問過她如果爺爺要同妳沖涼,會有乜感覺,佢先是呆一呆,說沒可能吧,邊有女仔願意,我大 ...
我都問過我10歲既表妹, 佢既反應都係一樣

王國長老

好媽媽勳章 醒目開學勳章 王國長老

大家畀了咁多建議都要畀時間佢去正視和處理,
現關閉話題, 盼各位唔好再起底, 唔好再開帖追根究底,
對整件事無好處, 謝謝!

禁止訪問

畀面勳章 BK Milk勳章

子爵府

引用:其實我一直都想講,樓主幾時講過爺爺有非禮

原帖由 浩霆豬豬 於 13-10-01 發表
其實我一直都想講,樓主幾時講過爺爺有非禮小妹妹呢!雖然四年級仲幫佢沖涼係唔好,但都唔使講得咁難聽嘛! ...
你都係唔明,就算爺爺有歪念、唔係非禮孫女,- “ 但係爺爺成日幫佢沖,係落手那種,就算阿女say* NO,佢都硬來,奶奶出聲,就叫奶奶咪出聲,完全唔理人意見。“
重點係10歲囡囡say 左NO,如果有個異性話對你冇歪念,想摸下你,你say NO,佢硬來摸你,你覺得佢有冇侵犯你?請你喺囡囡感受去諗下

公爵府

2024勳章

如果我媽咪因為怕家變而漠視我受侵犯既感受, 我諗我會嬲佢一世

侯爵府

好媽媽勳章

冇睇晒, 都係昨日開始追

唔緊要LA, 樓主只要同女交代就OK, 個女係佢加MA

首頁

尾頁

跳至