自由講場

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

翡翠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第一回 hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

Eunice0203 發表於 22-1-4 06:51
真係好鬼搞笑 最多人投就得啦 又要夾硬最多人未必係好多人 姐係點?仲要懶有道理咁
...

明明係簡單數學題,睇到一頭霧水

投票就係大比例勝出啦,唔支持做乜要投俾佢。

翡翠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第一回 hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

czl115 發表於 22-1-4 07:11
更加說明鏡之爆紅同政治有關,才會令一班盲粉連哮喘歌手都捧

Relax,好多人都好簡單,唔好下下都拉上政治。

大家欣賞嘅角度唔同,唔同意略過就可以,何需動氣?

水晶宮

2024勳章

karenlyk 發表於 22-1-4 07:27
Relax,好多人都好簡單,唔好下下都拉上政治。

大家欣賞嘅角度唔同,唔同意略過就可以,何需動氣?

事實就係如此,大家心知肚明,無謂揣著明白裝糊塗
當然唔排除一部分人係真心欣賞

翡翠宮

czl115 發表於 22-1-4 07:30
事實就係如此,大家心知肚明,無謂揣著明白裝糊塗
當然唔排除一部分人係真心欣賞

是旦啦,我有我繼續追星,你有你繼續揣測,各自安好

忘記了,最初令大家留意姜濤,MIRROR係因為叱咤頒獎典禮2020,姜濤以最年輕之齡奪得我最喜愛的男歌手,當時呢度都好多人討論。

子爵府

回覆樓主:

红得太快,歌藝唔掂,有待培訓,我谂花姐會培訓

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 王國長老 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

已於前天#230提示會員,請各會員文明地討論,尊重他人意見,保持禮貌,不應因為意見不同而攻擊或侮辱其他會員。兩日過去,本帖亦由12頁內容增加至36頁,可惜謾罵及人身攻擊有增無減,本帖已再無討論價值,現按版規處理,中止討論,把此帖關上。
花旗太太生活在花旗國,留意時差,你問我未必即時答到。

首頁

尾頁

跳至