自由講場

跳至

首頁
23456...10

尾頁

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

複式洋房

佢呃人固然衰, 但竟然可以事後開POST鬧番人轉頭

子爵府

BK Milk勳章 畀面勳章

真是什麼人都有

侯爵府

回覆:(長)有圖有真相!!!!又一呃人事件~~~

樓主以為係同一個BK Mama Group就信得過,但最後信錯人了

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

kali1314 發表於 14-3-10 14:35
好似係1388個plan

咁佢肯定比攞完相張單你睇啦,我見你話佢第一張單遮晒價錢,
如果你唔介意的話放乂張單上黎,我幫你研究下張單,

另外你影左未?

kali1314  我遮晒佢啲私人資料啦!  發表於 14-3-10 14:57
pigpigma2010  佢話有私人資料..唔好放上黎..PM你啦  發表於 14-3-10 14:56

男爵府

引用:佢呃人固然衰,+但竟然可以事後開POST鬧番人

原帖由 coniky 於 14-03-10 發表
佢呃人固然衰, 但竟然可以事後開POST鬧番人轉頭
佢開個po話我,個下先最爆囉!

男爵府

引用:樓主以為係同一個BK+Mama+Group就信得過,

原帖由 pollyly 於 14-03-10 發表
樓主以為係同一個BK Mama Group就信得過,但最後信錯人了
仲要錯得好離譜添!!!

侯爵府

kali1314 發表於 14-3-10 14:19
我估係佢影過6次,人地派俾佢!!!佢咁樣用黎賺錢,我一定同迪士尼嗰邊講返!

...

同迪士尼講都冇用啦,佢地都只係派COUPON,
見有人用COUPON就收,都唔會理用家點樣得到張COUPON

男爵府

引用:Quote:kali1314+發表於+14-3-10+14:35+好似

原帖由 小bie豬 於 14-03-10 發表
如果你唔介意的話放乂張單上黎,我幫你研究下張 ...

佢sd左兩張單俾我睇

小bie豬  一放大就起晒格  發表於 14-3-10 15:04

男爵府

引用:Quote:kali1314+發表於+14-3-10+14:35+好似

如果你唔介意的話放乂張單上黎,我幫你研究下張 ...

小bie豬  一放大就起晒格  發表於 14-3-10 15:04

男爵府

引用:Quote:kali1314+發表於+14-3-10+14:19+我估

同迪士尼講都冇用啦,佢地都只係派COUPON,
見有人用COUPON就收,都唔會理用家點樣得到張COUPON
...
我book左5月去影,應該淨係得poon poon 景!!

同迪士尼講有人用佢地張coupon 係出面呃錢!!

禁止訪問

回覆:kali1314 的帖子

公爵府

回覆:(長)有圖有真相!!!!又一呃人事件~~~

好明顯有人取巧,樓主,下次小心d啦,一定要check清楚先!

侯爵府

kali1314 發表於 14-3-10 14:59
我book左5月去影,應該淨係得poon poon 景!!

同迪士尼講有人用佢地張coupon 係出面呃錢!!

你B幾大,或者考慮加錢轉PLAN,
因為轉PLAN會額外再影家庭照的,
不過如果個PLAN得10張相就只可以主題相連家庭相合共10張,
OVER要加$68一張,
我2個女影姐妹合照都影得好靚

男爵府

引用:Quote:kali1314+發表於+14-3-10+14:59+我bo

你B幾大,或者考慮加錢轉PLAN,
因為轉PLAN會額外再影家庭照的,
不過如果個PLAN得10張相就只可以主題相連家 ...
而家先4個半月咋,5月影都未夠半歲

侯爵府

kali1314 發表於 14-3-10 15:10
而家先4個半月咋,5月影都未夠半歲

咁細唔包衫架,所以我先叫你加錢轉PLAN當影家庭照,可以一家3口一齊影

子爵府

咁都呃...痴線架...好心就退返錢俾人啦...

教壞細呀為左區區個$150

侯爵府

睇左佢個post, 好奇怪, 係BB展"免費拎"的有4張, 重會

1) 二手$150再買入2張??
2) 重$150賣比人??

大宅

支持你

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

世上騙子何其多, 真係唔好貪平, 通常都係陷阱!

首頁
23456...10

尾頁

跳至