夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

畀面勳章

回覆:jm 們會否特別掛住某個ex?

別墅

引用:如題,有無jm+會偶爾掛住某個ex+?+如有,可

原帖由 kaykaybp 於 14-08-10 發表
如題,有無jm 會偶爾掛住某個ex ? 如有,可分享下係咩情怳下掛住佢?同埋點解掛住佢?
而我就會偶爾在晩上 ...
同一個人有緣無分, 一定唔會無原因既。 向前看多d, 你就唔會有時間往後看

水晶宮

回覆:jm 們會否特別掛住某個ex

冇,ex一個有小三,一個大話精,掛嚟做咩,反而有d因為timing問題冇一齊到,而家間中會諗起

大宅

引用:有時會諗起,但唔係掛住,只係嗰個係一個識

原帖由 yummyjelly 於 14-08-10 發表
有時會諗起,但唔係掛住,只係嗰個係一個識嘅人。反而會諗,男人會唔會容易掛住ex 呢?

...
我覺得男人有新戀情之後應該唔會掛住ex,經歷所得!我以前有個ex,我同他分手後佢一直都等我,直到有了新女友就無再搵我,但有新女友前一個月都仲同我講好掛住我!所以愛一個人話變就變,我都懷疑佢究竟係咪寂寞而令佢自己有錯覺以為仲好愛我!我眼見好多男人一有新戀情都會將ex忘記得一乾二淨,但我就算有新戀情,初頭仍然忘記唔到ex,直到同新果個慢慢有了感情,先可以放低ex,其實係咪我有問題呢?但每段都有幾年感情

大宅

我都有。。但我果 ex 又騙財又騙感情,掛著佢某程度上只係我執著,只係唔忿氣

rachel_ching  Add oil  發表於 14-8-17 00:07
wcpcelia    發表於 14-8-16 17:48

伯爵府

2024年龍年勳章

無喎,男仔細時個個都浪漫㗎啦。啲事會記得,同邊個有時未必記得。

別墅

sscc0113 發表於 14-8-16 08:26
我覺得男人有新戀情之後應該唔會掛住ex,經歷所得!我以前有個ex,我同他分手後佢一直都等我,直到有了新女 ...

都有可能係個新女朋友唔想你地聯絡,個男仔都明白,所以唔搵你呢! 因為我依家的男朋友,原來之前仲有同10年前既EX聯絡,佢好大方話「有聯絡呀!」好天真咁答我,於是我同佢講左我既感受,佢就應承左我唔再同佢聯絡。佢都俾我睇佢地D WHATSAPP ,個女仔問我bf 想唔想睇戲,我bf就答「唔喇,我有gf la」跟住個女仔都明白,唔再搵佢。

公爵府

唔會,兩個ex都好自私,c6最好最愛我!

別墅

回覆 SPONGEBOBB 的帖子

我都係,唯有避得就避。

大宅

引用:Quote:sscc0113 發表於 14-8-16 08:26 我覺

原帖由 yummyjelly 於 14-08-17 發表
都有可能係個新女朋友唔想你地聯絡,個男仔都明白,所以唔搵你呢! 因為我依家的男朋友,原來之前仲有同10 ...
但我case唔同,佢同個女仔一齊前一個月都仲話好想同我一齊,又話好掛住我,但一個月後佢同個女仔拍拖,之後就話叫我以後唔好再纏住佢,我都覺得好攪笑,明明係佢不斷搵我話要復合,我都無主動搵過佢,所以愛情真係好兒戲,今日仲可以話好愛我,聽日又可以為左第2個又叫我唔好再搵佢

別墅

引用:Quote:原帖由 yummyjelly 於 14-08-17 發表

原帖由 sscc0113 於 14-08-19 發表
但我case唔同,佢同個女仔一齊前一個月都仲話好想同我一齊,又話好掛住我,但一個月後佢同個女仔拍拖,之後 ...
都係!!所以依家都會好投入都好,有少少保留

首頁

尾頁

跳至