美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

子爵府

熱血勳章 好媽媽勳章

引用:Quote:原帖由 didi28 於 15-06-27 發表放假

原帖由 littlemelody 於 15-06-30 發表
除了serum and loose powder, 左下角白色的是什麼?
送既3支sample,分別有潔面、保濕精華、卸妝

大宅

引用:尋晚用左保濕精華sample(貨裝未開),今朝起

原帖由 didi28 於 15-06-28 發表
尋晚用左保濕精華sample(貨裝未開),今朝起身,唔知係心理作用定點啦,照鏡睇皮膚飽滿左d,變左d毛孔顯得細 ...
我未試佢sample,好似可用眼area。我用緊佢美白精華,都可用眼部分。但佢美白toner我唔會提點人用,勁勁勁酒精味,令我皮膚乾了,有內乾外油效果。唉,$400多完得100多ml的toner都唔知點用完

大宅

引用:Quote:thinkpositive+發表於+15-6-28+13:59

原帖由 c6C9home 於 15-06-30 發表
好吸引, 好想買呀.
去counter試吓先,始終夏天,不是個個像我乾皮膚能夠得到,而且$600多。不過,我仲好喜歡佢個掃。

子爵府

熱血勳章 好媽媽勳章

引用:Quote:原帖由 didi28 於 15-06-28 發表尋晚

原帖由 thinkpositive 於 15-07-01 發表
我未試佢sample,好似可用眼area。我用緊佢美白精華,都可用眼部分。但佢美白toner我唔會提點人用,勁勁勁 ...
我問BA佢地美白產品乾唔乾,佢話出名夠保濕,唔知真唔真呢?

大宅

引用:Quote:原帖由+thinkpositive+於+15-07-01+

原帖由 didi28 於 15-07-01 發表
我問BA佢地美白產品乾唔乾,佢話出名夠保濕,唔知真唔真呢?
係品牌都會話自己啲產品不敏感又保濕。不過佢個美白精華係幾好用,至少我無敏感同膚色幾均衡。當然,我面啲斑無覺淡了(都遇了)。

下次如果你知自己會在Chanel beauty買過$1500可打去佢hotline,俾$380按金上下化妝班,按金可全數用來買返佢啲產品。因為在呢化妝班,買滿$1500有8件sample,仲有個Chanel化妝袋送。不過,你一定要問清果堂係上美白定咩才可用果$380買咩產品。我上次係美白,搞到自己要用果$380買返美白產品。唉....初時係想上去買果$630粉底,剛知能浩多了千七元買埋美白精華同toner

ptm    發表於 16-4-18 15:46

別墅

回覆:Chanel + Jo malone

Nice

侯爵府

回覆:Chanel + Jo malone

禁止訪問

回覆:didi28 的帖子

別墅

回覆樓主:

首頁

尾頁