自由講場

跳至

首頁
23456...26

尾頁

伯爵府

回覆樓主:

好離譜

公爵府

chingbb26 發表於 17-11-22 23:39
無恥到核爆 仲夠膽同我開火 真係唔知佢憑咩

小心佢大肚
見過有人係咁就入咗門

子爵府

虎到金來勳章 HiPP勳章(1) 好媽媽勳章

chingbb26 發表於 17-11-23 00:17
你地都試過同條女嗌交?我岩岩先開火完 我話呢度唔係你屋企 叫佢走 佢話佢鐘意留係度吹咩 話留係度想激我 ...

有無叫佢唔好白食白住呀?
我B仔10月4日出世. 3.78KG
18MTH 15KG,84.5CM
13MTH 13KG,82.5CM
10MTH 12.42KG(連衫)
6MTH 10.08KG,72.5CM
5MTH 9.8KG(連衫)
4MTH 8.73KG,68CM
3.5MTH 8.98KG(連衫)
3MTH 8.4KG(連衫)
2MTH 6.9KG,61.5CM
1MTH 5.2KG

珍珠宮

chingbb26 發表於 17-11-23 00:26
你有無同佢嘈啊?我細佬條女得94咋 真係個腦唔知生係邊?人地屋企趕佢走都唔肯走 極無恥
...
你媽點既先? 條女明係想霸屋架啦,你媽要保住個仔, 你可以點, 如今只有忍
一旦你媽入左老人院OR

我會通知房署, 你細路唔超入息都住單人/中轉

今日新聞條友瞞房署有幾百萬咪比報寸架啦

面巳返個女人忌你幾分,都有人撐 你老母, 唔係有排你媽受

再唔係嘈埋去你細佬公司, 睇你夠唔夠辣,禍首根本你細佬

大宅

sjnl43 發表於 17-11-23 00:36
你媽點既先? 條女明係想霸屋架啦,你媽要保住個仔, 你可以點, 如今只有忍
一旦你媽入左老人院OR

佢入息過左 我直情想個公屋戶籍tick走我細佬個名

男爵府

chingbb26 發表於 17-11-23 00:20
我岩岩結左婚架啦 不過一星期有2 3日需要返屋企訓 條女一知我結左婚 更加過份 竟然將佢7枝護膚品擺左去廁 ...
搞小動作俾個死女包,例如將佢啲信…(自己諗,最好係信用卡月結單),收衫時唔覺意跌咗佢啲衫落街。其實個大陸有爺生冇乸教死女包最終目的係想將來結婚霸公屋。如果你有方法令佢日後冇機會攞到間屋,你就贏

琥珀宮

回覆樓主:

趕埋你細佬走先有用

伯爵府

chingbb26 發表於 17-11-23 00:26
你有無同佢嘈啊?我細佬條女得94咋 真係個腦唔知生係邊?人地屋企趕佢走都唔肯走 極無恥
...

其實問題唔起條女度,係起你細佬度,佢知阿媽家姐唔鍾意都仍然比條女起度住,講真你細佬出句聲好過你不停嘈,算啦,我係你就家用都唔比,叫你媽攪掂佢,反正佢都幫細佬,無理由用你家用幫人養女,同阿媽細佬講條女唔搬你唔比家用,但問題驚你媽都會貼出黎

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

J.c.baby 發表於 17-11-22 23:36
你細佬點諗?有女大過天?

似係啦

侯爵府

chingbb26 發表於 17-11-23 00:30
我真係想去房署tick走佢個名

係咪戶主先有權除名?
但你都話報左警都趕唔走條女更何況你细佬

大宅

Hemi 發表於 17-11-23 00:40
搞小動作俾個死女包,例如將佢啲信…(自己諗,最好係信用卡月結單),收衫時唔覺意跌咗佢啲衫落街。其實個 ...

我都驚佢日後拎到間屋 因為我結左婚 阿媽第時唔係度 間屋就變左係我細佬同佢老婆 所以我有諗過係公屋tick走佢個名 或者用間公屋去換居屋 自己供 但咁我就會好大經濟壓力

大宅

回覆樓主

你細佬都是想要免費炮房。每次細佬同佢XXX時就開佢門,或者狂騷擾,細佬好快會因爲生理需要同條女搬。

男爵府

chingbb26 發表於 17-11-22 23:46
佢有俾錢我都無咁嬲 係我屋企住左年幾 錢都無俾過 日日用煤氣電氣 用我啲錢養埋佢咁滯
...

睇開d啦!叫雞都要比錢啦,你細佬無本事咪唯有家姐呀媽幫手養住囉!
你呀媽都唔出聲同你同一陣線,你一個人點抗爭呀!

珍珠宮

回覆樓主:

爆陰毒得唔得呀?護膚品咪溝淡d,上淘寶買d痕粉散落d衫呀,底底到,咁鐘意吹頭,又放d粉喺風筒入便,一開制就haha,成頭都係,唔覺意又倒瀉100比100漂白水入佢波鞋籠。我幻想架咋,笑吓!

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

chingbb26 發表於 17-11-23 00:14
佢屋企人管到個女仔 個女仔應該就唔會唔返屋企 上次同條女嗌交 條女仲同我講佢阿媽都未試過咁鬧佢 ...

阿媽對佢咁好就“冷“返屋企做公主
你要係度住即係寄人離下,過黎投靠人仲可以咁惡就過主,受唔住氣返屋企叫你阿媽呵返
未過門就以為自己係x 太呀? x太我背份都大過你,你再咁多聲我就報警話發現失蹤少女,叫警察幫你返屋企

子爵府

2024年龍年勳章 熱血金章

chingbb26 發表於 17-11-22 23:42
試過報警啦 啲警察上埋黎 同我講話無權趕佢走 我話間屋無佢名喎 點解無權趕佢走?真係唔明(emoji)(emoji) ...

係咪警察上嚟時,細佬都在場吖?朋友邀請返屋企又真係唔算擅闖民居喎!所以警察點可以趕佢走呢

珍珠宮

chingbb26 發表於 17-11-23 00:39
佢入息過左 我直情想個公屋戶籍tick走我細佬個名
咁就易, 有把柄, 睇返今日新聞, 條友留左案底

先留佢糧單影印,再講數

條女d 朋友老母幫佢啫,擺酒生b 總有八婆上門到時有大龍鳯

叫佢兩個睇路, 啊媽在點都留一手,伯母頭暈無眼睇時就

夠胆對老母唔好叫條女服使你媽, 一係即時舉報自己簡

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆樓主:

我呢度唔幫人養女既,你要求包養過主

用戶要求終止服務

至愛朱古力 發表於 17-11-22 23:56
個女仔返左工,搵人換鎖,將個女人啲野放係屋企門口,話之佢

但仲有個細佬,應該無咁易。。。樓主小心佢遲下係度生埋仔,到時你媽見到個孫仲冧

翡翠宮

jumpy 發表於 17-11-23 00:46
係咪警察上嚟時,細佬都在場吖?朋友邀請返屋企又真係唔算擅闖民居喎!所以警察點可以趕佢走呢
...

當然等細佬唔在場先報警

首頁
23456...26

尾頁

跳至