時政擂台

跳至

首頁
23456...7

尾頁

珍珠宮

好媽媽勳章

ning.. 發表於 19-7-14 23:41
你唔知唔緊要。

咁啱有個朋友上次見面好招積咁講話:要開個盤口,肥仔聰好快要下台了!問我哋買邊個?

你要抹黑我, 冇所謂的, 佔中時, 我橕警個陣, 個網名都上埋高登,

盧偉聰係廢是事實, 宜家仲話一個警員昏迷, 佢冇領導能力就唔該下台!

自由.自由,多少罪惡假汝之名以行

男爵府

肥仔聰真係好廢
講野又無point

大宅

係落台都係推盧偉聰出去果個先啦

侯爵府

2024勳章 2023年兔年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

回覆樓主:

一條廢柴!去死啦!

珍珠宮

2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

sumlam 發表於 19-7-14 23:44
你要抹黑我, 冇所謂的, 佔中時, 我橕警個陣, 個網名都上埋高登,

盧偉聰係廢是事實, 宜家仲話一個警員昏 ...
我只係講事實,咁啱同暴徒口風一致

唔怕講多啲…以我所知佢有份衝立法會,食過胡椒噴霧,都叫做企得幾前㗎!

男爵府

我覺得誰下台對件事冇幫助,反而助長了暴徒氣焰,香港歪理當道,做咩都錯。
我只希望可以讓警察使用更多武力執法以保護自身安全!

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

呢幾個星期六,日的仲唔係暴動係咩
你班前線同事仲要被人打到幾時

先至用嚴厲執法

珍珠宮

開心吸收勳章

sumlam 發表於 19-7-14 22:11
盧偉聰下台
你領導無方, 推前線送死, 唔該下台!!!

無論邊個做一哥,情況都一樣。黃絲誓要見血。見血,係佢地背後老闆的目的同籍囗,好讓其他勢力介入,增加佢老闆同中國談判的籌碼。所以邊個做一哥都要警察頂住,誓不能流血。

https://youtu.be/oNR7Zd_pURI

珍珠宮

好媽媽勳章

ning.. 發表於 19-7-14 23:46

唔怕講多啲…以我所知佢有份衝立法會,食過胡椒噴霧,都叫做企得幾前㗎 ...

是但你, 總之我好憎暴徒, 我亦係BK講過好多次, 我好憎佔中, 個次佔中另到我屋企撕裂, 令到香港撕裂! 我對得住良心

總之廢物盧偉聰就係要下台!!!

珍珠宮

畀面勳章 環保接龍勳章

InkCartridge 發表於 19-7-14 23:50
無論邊個做一哥,情況都一樣。黃絲誓要見血。見血,係佢地背後老闆的目的同籍囗,好讓其他勢力介入,增加 ...

最慘阿爺一定唔會出手幫拖,因為貿易戰同想收返台灣,香港死梗。警察做又死唔做又死 ! 最慘係警察 !

侯爵府

blackypurin 發表於 19-7-14 22:59
唉,但下台又可以幫到d咩,第一次叫強硬了,出晒催淚彈驅散金鐘示威者,結果就變成二百幻,要怪,只怪香港 ...

助紂為虐講得好!
打警察呢班暴徒冇人性,支持暴徒嘅二百幻都差唔多,都會有報應嘅!

大宅

ning.. 發表於 19-7-14 23:46

唔怕講多啲…以我所知佢有份衝立法會,食過胡椒噴霧,都叫做企得幾前㗎 ...
我明你意思, 如果一哥落台正中幕後黑手奸計....
但這個一哥確實係廢, 連表達能力都有問題咁....唉

珍珠宮

2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

sumlam 發表於 19-7-14 23:52
是但你, 總之我好憎暴徒, 我亦係BK講過好多次, 我好憎佔中, 個次佔中另到我屋企撕裂, 令到香港撕裂! 我對 ...
其實,我無阻止你去叫肥佬聰下台。唔洗咁勞氣!

我只想講出…暴徒可能會覺得抗爭取得成功,起碼我識嗰個由 69開始次次有去衝的賤人,就會好開心。

大宅

InkCartridge 發表於 19-7-14 23:50
無論邊個做一哥,情況都一樣。黃絲誓要見血。見血,係佢地背後老闆的目的同籍囗,好讓其他勢力介入,增加 ...

珍珠宮

好媽媽勳章

ning.. 發表於 19-7-14 23:57
其實,我無阻止你去叫肥佬聰下台。唔洗咁勞氣!

我只想講出…暴徒可能會覺得抗爭取得成功,起碼我識嗰個由 ...

望住個電視機, 你能唔勞氣嗎???????????????????????????????????????????????????????????????

珍珠宮

好媽媽勳章

oma79 發表於 19-7-14 23:56

佢只識得出賣下屬, 永遠叫人去投訴科投訴
同埋送前線去死,

廢物盧偉聰下台

珍珠宮

oma79 發表於 19-7-14 23:56
我唔係要幫住肥佬聰。不過,在暴徒之間,衝咗咁多次都無咩成果,點都要有個祭下旗先會壯到軍心。

咁啱~我識嘅暴徒就好興奮咁話:肥佬聰好快下台,開我哋信唔信,仲提出輸賭。

珍珠宮

sumlam 發表於 19-7-14 23:59
望住個電視機, 你能唔勞氣嗎???????????????????????????????????????????????????????????????

...
勞氣!

所以,如果係直播見到識的人打警察,會去舉報俾警方知。

珍珠宮

sumlam 發表於 19-7-14 22:44
你想警員被打, 你就繼續支持佢啦, 曾偉雄處理佔中時同佢好大對比
跟本盧偉聰就係廢, 死橕只會累死警員

如果而家 李君夏 年代呀嗰啲人點可以咁惡呀
所有遇見,皆有因果
要是每個人都懂你,那你得有多平凡

珍珠宮

好媽媽勳章

回覆 ning.. 的帖子

唔想再講其他, 只想講盧偉聰下台
廢就下台!!!

首頁
23456...7