自由講場

跳至

首頁

尾頁

公爵府

回覆樓主:

我都覺得佢幾型

大宅

iamlazy 發表於 20-4-5 01:07
係唔係鐘意linlin果位

係呀,成日比蓮蓮叫佢shut up果位,戲中好似叫Jacky

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

大宅

mickeyeva 發表於 20-4-3 23:37
選香港先生時,唔鍾意佢,但佢加入愛回家後改觀,做喜劇幾出色,之前做律師嗰套都ok, 好過張振朗好多,大台 ...

好型呀 係囉希望比多D機會佢, 佢好過張x朗多多聲。

水晶宮

熱血勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

櫻花bb 發表於 20-4-3 23:20
有冇人同我一樣,覺得佢好型
原來佢係香港先生,叫黎振燁

外型ok,但演技略遜

水晶宮

離題,乜黃子恆無佢哋咁高大

水晶宮

2012929 發表於 20-4-5 09:23
好型呀 係囉希望比多D機會佢, 佢好過張x朗多多聲。

順眼啲
唔知點解張好唔順眼,其實整體真係唔太差

王國會長

虎到金來勳章 牛年勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 王國會長 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋

馬卡龍lover 發表於 20-4-4 23:03
唔知佢exactly幾高,但佢拍埋楊明同黃子恒行bit,見佢仲高d,幾搶眼

係囉,楊明都唔矮,但佢仲高!不過唔夠橫,身型差少少
每日望住佢哋就充滿力量啦!

水晶宮

Cheddar85ang 發表於 20-4-5 09:44
離題,乜黃子恆無佢哋咁高大

係囉!平時睇唔覺,但佢同楊&黎行bi嗰陣,矮一截囉

大宅

想生BB熱投

傳朱智賢背謝東閔與人夫黎振燁車廂纏綿 女方不作回應

https://www.hk01.com/%E5%8D%B3%E6%99%82%E5%A8%9B%E6%A8%82/466309/%E5%82%B3%E6%9C%B1%E6%99%BA%E8%B3%A2%E8%83%8C%E8%AC%9D%E6%9D%B1%E9%96%94%E8%88%87%E4%BA%BA%E5%A4%AB%E9%BB%8E%E6%8C%AF%E7%87%81%E8%BB%8A%E5%BB%82%E7%BA%8F%E7%B6%BF-%E5%A5%B3%E6%96%B9%E4%B8%8D%E4%BD%9C%E5%9B%9E%E6%87%89?utm_medium=Social&utm_source=fbpost_link&utm_campaign=mama

希望唔係真。我幾鍾意佢,又啱啱咗開始上位。

大宅

想生BB熱投

https://www.hk01.com/%E5%8D%B3%E6%99%82%E5%A8%9B%E6%A8%82/466309/%E5%82%B3%E6%9C%B1%E6%99%BA%E8%B3%A2%E8%83%8C%E8%AC%9D%E6%9D%B1%E9%96%94%E8%88%87%E4%BA%BA%E5%A4%AB%E9%BB%8E%E6%8C%AF%E7%87%81%E8%BB%8A%E5%BB%82%E7%BA%8F%E7%B6%BF-%E5%A5%B3%E6%96%B9%E4%B8%8D%E4%BD%9C%E5%9B%9E%E6%87%89?utm_medium=Social&utm_source=fbpost_link&utm_campaign=mama

希望唔係真。我幾鍾意佢,啱啱先開始上位。

男爵府

eklour 發表於 20-4-27 22:49

https://www.hk01.com/%E5%8D%B3%E6%99%82%E5%A8%9B ...

係呀,啱啱俾人留意,唔好出事呀。

大宅

eklour 發表於 20-4-27 22:49

https://www.hk01.com/%E5%8D%B3%E6%99%82%E5%A8%9B ...

安心偷食一周年後,又有一單車廂偷食!D 女偽人咁鍾意做小三㗎? 個男之前又話係愛妻號,原來又個偽人嘅包裝!

男爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

你咁啱嘅,人哋車震,你就開舖!

水晶宮

chkkkkk567 發表於 20-4-27 23:19
你咁啱嘅,人哋車震,你就開舖!

我個舖係4月3號開嘅!睇清楚吧

大宅

回覆樓主:

台湾小朱,香港朱朱

伯爵府

chai 發表於 20-4-27 23:06
係呀,啱啱俾人留意,唔好出事呀。

自毀前程,男平時扮出嚟咋

水晶宮

2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

櫻花bb 發表於 20-4-3 23:20
有冇人同我一樣,覺得佢好型
原來佢係香港先生,叫黎振燁

我麻麻佢

珍珠宮

虎到金來勳章

michelle071180 發表於 20-4-3 23:57
追大小姐果個......成日“蓮蓮”咁叫大小姐

唔講唔知係佢

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

我幾鍾意佢,希望佢唔好自毀前程。

Giyueng    發表於 20-4-28 00:38

首頁

尾頁

跳至