夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

anna001 發表於 20-8-17 00:48
我剛剛發現我先生有一個電話block 左,profile係一個女仔,我覺得好奇怪,加咗佢之後就發現個電話微信原來係 ...

應該係,同一手法

禁止訪問

複式洋房

無事忙00 發表於 20-8-8 20:57
我無BK AC所以問朋友借左ac用,大家誤會係膠post。

我同老公結咗婚13年,2個女9歲&6歲,我係FTM。

我都發現左老公有小三, 仲維持左年幾, 我地只結左婚8個月, 我仲有左bb, 好無助, 我努力嘗試緊俾機會佢, 但係我經常發惡夢同失眠,真係好痛苦

子爵府

sumsumwin 發表於 20-8-19 18:00
我都發現左老公有小三, 仲維持左年幾, 我地只結左婚8個月, 我仲有左bb, 好無助, 我努力嘗試緊俾機會佢 ...

即婚前已有小三?
重維持到現在?
佢知你已知嗎?
有冇證據先?
婚前 你冇得話佢, 婚後就名正言順爆佢!

大宅

sumsumwin 發表於 20-8-19 18:00
我都發現左老公有小三, 仲維持左年幾, 我地只結左婚8個月, 我仲有左bb, 好無助, 我努力嘗試緊俾機會佢 ...

太恐怖,點解婚前有小三仲會結婚,小三知唔知佢結埋婚都仲唔死心 仲要有埋BB都仲未放走小三

複式洋房

CoiCoi 發表於 20-8-19 20:44
太恐怖,點解婚前有小三仲會結婚,小三知唔知佢結埋婚都仲唔死心 仲要有埋BB都仲未放走小三
...

小三知佢有老婆, 但佢地仲繼續, 仲多次問我老公會唔會同我離婚

複式洋房

wingyaumama 發表於 20-8-19 19:23
即婚前已有小三?
重維持到現在?
佢知你已知嗎?

佢地婚前已經開始,佢知我發現左, 佢同小三知我有左都仲繼續約上床,好亂,我應唔應該離婚,佢喊哂講到佢好後悔,但我一見到佢就會諗起佢同小三上床既情節

男爵府

CoiCoi 發表於 20-8-19 20:44
...

問題係個男人逢場作戲定認真先?
如果玩玩下無理由老婆大肚都唔斬欖同結婚唔係就決定最後同樓主過人世??不過樓主都決定左原諒同忍,大家意見都唔重要,有能力養自己就當然放手唔使日日痛苦自己,無能力既然決定原諒就唔好再諗只可以信,不過如果bb出世就好準備隨時隨地佢又偷食要再忍,十個月無得搞,男人係用下半身思考架

大宅

bsg 發表於 20-8-19 22:08
問題係個男人逢場作戲定認真先?
如果玩玩下無理由老婆大肚都唔斬欖同結婚唔係就決定最後同樓主過人世?? ...

係,我都咁諗,多數婚前有但最後結婚都斬攬,一係婚後再會偷食,樓主有左BB,咁先原諒等BB出世先再打算,有BB情緒好易波動,暫時當佢工人使佢做野照顧你

子爵府

2023年兔年勳章 認識瑞士牛牛第一回

無事忙00 發表於 20-8-8 21:03
我好爭扎,我一邊好想信佢,令對女可以有完整家庭成長,但另一邊好擔心好驚。叫G呢啲野有一次就有二次,就 ...

咁你老公都好吖肯同你講真話!
有啲賤男呀講都唔講添呀! 但係真係會晴天霹靂羅、心碎… 慢慢諗清楚啲囉!

複式洋房

CoiCoi 發表於 20-8-19 22:13
係,我都咁諗,多數婚前有但最後結婚都斬攬,一係婚後再會偷食,樓主有左BB,咁先原諒等BB出世先再打算, ...

其實我真係原諒唔到, 日日都係迫自己信佢會改過

子爵府

sumsumwin 發表於 20-8-19 22:19

返娘家住先啦,留在家你會越諗越多!
一來大家可冷靜一下;
二來避免大家見面又影響你心情;
三來有家人陪伴會好點

子爵府

回覆 黑色誘惑 的帖子

可以上網download 表格又或去灣仔政務大樓取表!
如果雙方同意及已傾妥條件,可不用經律師!

大宅

sumsumwin 發表於 20-8-19 22:19

我拍拖時試過呢個感覺,精神衰弱,咁佢有無話會做D咩等你放心D?

大宅

如果係我,我會比多一次機會佢!樓主諗清楚先!

男爵府

無事忙00 發表於 20-8-11 21:07
佢咪話俾我GPS,同埋所有$俾我管,希望我有返信心。。。但我唔覺得好有幫助
...

Give me a chance . He acts so sincere

別墅

當你有機會見到男人既世界就會釋懷……打飛機呢家野真系小兒科……男人同男人之間都會明白……睇怕你系係一個完全受保護既家庭裏面長大……完全唔知道男人鍾意D乜……當然我都唔會出去打飛機……因為我寧願自己打……覺得出面好污穢……但我識得既男性朋友(或男性之間)覺得出去打飛機都系好正常既行為……唔會互相排斥……但都知道唔可以系女性面前講……因為知道男女之間想法唔同……所以男人之間既話題……女人永遠都唔知……

別墅

帶你去男人玩既地方走一轉,你就會釋懷,有需求先會有供求,到現場你先會發現成個社會個需求系甘大,原來男人系甘,只系你一直生活系個保護圏裏面,唔知呢個世界系點。(我都試過震撼既系,去到深圳福田香格里拉酒店隔離個大型水療中心,我同個同事只系想正正經經系大堂洗個腳,點知洗到一半,個技師會拎條大毛巾檔住,申個手入褲浪幫你打飛機,我嚇到七彩,甘光明正大/明目張膽甘系個大堂人頭湧湧幫你打飛機,原來全場坐系度既客人都系享受緊呢個服務,系佢地既眼中系正常,重完全唔洗講添架,當然我即時拒絕左,我重比個技師掉返轉當我系個怪人,你絕對可以去呢個場見識下

別墅

cecelc 發表於 20-8-12 15:55
你真醒 佢當你傻
一個大話com一個大話
如只飛機我會原諒

其實……男性之間都知道……真系只有打飛機既地方……我地男性稱之為「機場」……男人之間一講就明……系唔敢系你地女性面前講啫……因為知道系死罪……我唔系鼓勵男性呢個行為……我只系想剖釋比你知呢件事……但我只知講多……只會鬧交……因為男女之間有D地方永遠都唔會有共識……唔信既話……你試下見到成班男人系度傾緊計(例如男同事)你講笑甘行埋去試探佢地話「講緊咩呀?傾緊一齊收工之後去機場呀?」你睇下成班男人比咩反應你?一定會呆一秒,之後再諗點答你,甘就證明系男人都知道系咩地方。

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 畀面勳章

blue4tom 發表於 20-8-25 04:26
帶你去男人玩既地方走一轉,你就會釋懷,有需求先會有供求,到現場你先會發現成個社會個需求系甘大,原來男 ...

只有男人覺得好平常
我覺得好猖狂
唔怪得d人話會上癮

回應返個post
另一半同人上床當然接受唔到
但飛機我相信都無乜女人接受到

重點係你話無上床ja
但都唔知有無講大話架嘛

首頁

尾頁

跳至