自由講場

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

回覆樓主:

伯爵府

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

Hapfly888 發表於 21-2-6 07:46
諗起韓國嗰個BB鄭仁又係幾咁慘,慘到我唔夠膽慢慢睇嗰d細節,點解d人可以兇殘
...

殺死鄭仁果個都叫做養父母,臨臨係俾親生人渣阿爸害死,一d人性都冇,點可以唔判終身

男爵府

人渣應重判!

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

Hapfly888 發表於 21-2-6 07:46
諗起韓國嗰個BB鄭仁又係幾咁慘,慘到我唔夠膽慢慢睇嗰d細節,點解d人可以兇殘
...

鄭仁呢單都好悲慘,報左警架喇,都得唔到救助﹗又一單"小委託人"事件﹗

老實講,韓國法制對被虐待兒童,要有好大既改革﹗

這個世界上所有的愛都是以聚合為最終目的,只有一種愛以分離為目的,那就是父母對孩子的愛。 父母真正成功的愛,就是讓孩子盡早成為一個獨立的分個體﹗

珍珠宮

2018復活節勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

小平媽媽 發表於 20-12-8 22:11
判左之後好似會扣返還押時間

我都諗會唔會咁,如果係,咪益左佢哋?

伯爵府

Poo得好勳章 美好大世界2017勳章 認識瑞士牛牛第二回

bu-b 發表於 21-2-6 10:45
我都諗會唔會咁,如果係,咪益左佢哋?

仲要隔左咁耐,啲證人未必記得哂所有口供, 疑點利益歸於被告<—成日睇電視記得呢句 好大機會無事
想認識多啲屯門友

首頁

尾頁

跳至