夫婦情感

跳至

首頁
23456...16

尾頁

伯爵府

mayce860914 發表於 21-1-9 16:42
其實唔提唔再講就無事無幹生活得好好,係我呢排成日質佢,今次仲要騷擾佢個客,佢真係覺得我好討厭
...

其實佢係做咗啲口花花撩女嘅行為出嚟令到你不安,有冇真正出軌就未知, 你話仲愛佢咁唯有你忍耐下,我信佢今次都係講下嘅啫,佢都講咗咁多次離婚, 又唔會真係離婚嘅

大宅

肥肥寶 發表於 21-1-9 16:46
其實佢係做咗啲口花花撩女嘅行為出嚟令到你不安,有冇真正出軌就未知, 你話仲愛佢咁唯有你忍耐下,我信佢 ...

希望啦,但今次佢好認真好嬲,我未見過佢咁嬲架,仲話講咩都無用,叫我叠埋心水離婚。

男爵府

回覆 mayce860914 的帖子

睇文字都煩,兩個人都辛苦,有時對客男女都好,有啲人係口花花好多嘴,真係未必下下都有嘢,女人都有啲好鍾意發姣獠下人,有時應下啲客都係敷衍、打關係或者費事咁死掘掘得罪人咁解,好多人未做過服務性行業或者未試過應對客唔明,你不停搵證據,見到一兩句嘢就發大嚟搞,畀我都會諗點同你到老,煩死,你有冇實質證據或者係好明確嘅肯定下審犯,仲去搞埋佢啲客,又實在好冇面好嬲,上嚟睇得多人會敏感咗,但唔好下下代入人哋嘅故事,真係重有好男人,只不過上嚟講嘅多數有問題,咁所以睇落比例好大,生活平淡,快樂的未必分享咁解,有啲嘢唔諗得咁多咁複雜,如有一日要發生先算,日日庸人自擾,幾時到老

cathngai    發表於 21-1-9 17:52

大宅

beebee67890 發表於 21-1-9 16:55
回覆 mayce860914 的帖子

睇文字都煩,兩個人都辛苦,有時對客男女都好,有啲人係口花花好多嘴,真係未必下下 ...

所以我老公今次好嬲,連6字真言(粗口)都講埋,佢平時都講粗口但唔會鬧我阿媽,所以我真係好乞佢憎。我又唔知會唔會有影響到個女人嘅家人,如果影響左就仲大獲,我老公做嘢個度都可能影響埋

伯爵府

mayce860914 發表於 21-1-9 16:49
希望啦,但今次佢好認真好嬲,我未見過佢咁嬲架,仲話講咩都無用,叫我叠埋心水離婚。
...

你成日都好硬審犯咁樣對佢, 佢咪對你 起曬槓, 你試下溫柔啲咁同佢講你好愛佢永遠都會想喺佢身邊陪住佢以後都唔會煩佢,想開心幸福咁過日子,軟化佢

cathngai    發表於 21-1-9 17:53

男爵府

mayce860914 發表於 21-1-9 17:00
所以我老公今次好嬲,連6字真言(粗口)都講埋,佢平時都講粗口但唔會鬧我阿媽,所以我真係好乞佢憎。我又唔 ...
至於delete message,我估以前佢未必有呢個習慣可能係你審犯同多嘢諗之後先多咗呢個習慣,係咪?有時啲嘢係雞同蛋問題,明知身邊人多疑,麻煩,為免麻煩佢delete對話,以前都見過一個咁嘅女人因為缺乏自信,男嘅對住佢,又係解釋又死,唔解釋又死果D,同你一樣,認又死唔認一樣要死 ,眼見佢哋真係個個星期嗌交,成日嗌離婚,最後都真係成咗事

水晶宮

mayce860914 發表於 21-1-9 16:49
...

我記得你,之前都勸過你,你唔聽仲要發癲去騷擾個客,算吧放生大家!

子爵府

仲以為你雨過天青,又做乜攪到咁,如係仲愛佢,又冇確實出軌正據!咁宜家大家咪冷靜下,你唔好再煩佢嘞,等佢下左啖氣再傾啦!

cathngai    發表於 21-1-9 17:54

大宅

男人有心事可以同老婆講,唔好咁傻啦,如果男人心事係搵錢太艱難,覺得自己不孝,養到老婆又養唔到老母,想老婆俾個仔阿媽湊然後去返工呢,兩公婆一齊俾家用老母,呢啲心事你聽完可以理解嗎?可以安慰到佢嗎?

男爵府

mayce860914 發表於 21-1-9 15:10
我話其實你開心唔開心都可以同我講,佢話唔係咩都可以同老婆講架,我返工有壓力你湊仔都有壓力,我同你講 ...

咁我明白你先生,你應該好好體諒佢,你識講出佢個心點諗,係你睇唔開佢同人地傾計,JM你睇開d,cool返你老公啦,以後好好維繫婚姻,加油(emoji)(emoji)

大宅

wholemilk 發表於 21-1-9 18:11
男人有心事可以同老婆講,唔好咁傻啦,如果男人心事係搵錢太艱難,覺得自己不孝,養到老婆又養唔到老母,想 ...

所以我都明白佢咁講唔係大話

大宅

alicewong18 發表於 21-1-9 17:46
仲以為你雨過天青,又做乜攪到咁,如係仲愛佢,又冇確實出軌正據!咁宜家大家咪冷靜下,你唔好再煩佢嘞,等 ...

本來就真係雨過天青嘅,係我又衰多眼睇佢啲嘢,發生呢個誤會出嚟

珍珠宮

mayce860914 發表於 21-1-9 18:43
本來就真係雨過天青嘅,係我又衰多眼睇佢啲嘢,發生呢個誤會出嚟
...

其實最終係咪誤會,我地做陌生人無人敢肯定
但你對佢嘅壓迫,就好似係幾肯定

take care,知你都辛苦啦

cathngai    發表於 21-1-9 21:55

男爵府

mayce860914 發表於 21-1-9 15:40
佢覺得佢已經將個人交左比我,仲想點?日日返工放工返屋企,放假係屋企仲無安全感?連工都唔返咁好未?搵 ...

1)女人既安全感係自己俾自己,唔係靠人俾。你咁既性格換10個男人都一樣無補於事。
2)唔好做FTM 喇,搵返份工,等個人同社會冇咁脫節,有返啲正常社交。

大宅

終極熊貓 發表於 21-1-9 20:17

其實最終係咪誤會,我地做陌生人無人敢肯定

所以而家我只有咩都唔好講咩都唔好做,等冷靜左先再傾

大宅

honeybid2 發表於 21-1-9 20:36
1)女人既安全感係自己俾自己,唔係靠人俾。你咁既性格換10個男人都一樣無補於事。
2)唔好做FTM 喇,搵返 ...

我都覺得係因為我太得閒諗埋啲無謂野,我平時差唔多日日都會出街買送煮飯,又會返運動班,而家三日先出一次街買餸,其餘時間留係屋企同個仔困住,多左時間諗嘢就出曬事。

cathngai    發表於 21-1-9 21:55

男爵府

mayce860914 發表於 21-1-9 20:50
我都覺得係因為我太得閒諗埋啲無謂野,我平時差唔多日日都會出街買送煮飯,又會返運動班,而家三日先出一 ...

冇錯。FTM 其實對男人黎講唔係一件咁吸引既事。一個女人長期自己對住一個小朋友困獸鬥,一係入媽媽group 講黎講去都係食瞓痾,個人會變到好狹窄。大部分既男人想要既伴侶都唔係咁。做FTM 要加倍努力keep up 自己至得。咁不如返工算。

男爵府

mayce860914 發表於 21-1-9 15:32
太貴喇,我都有搵過啲人可以hack入佢電話睇佢電話入面嘅嘢,del左都睇得返,但好貴。
...

可以pm我方法嗎?

大宅

honeybid2 發表於 21-1-9 21:11
冇錯。FTM 其實對男人黎講唔係一件咁吸引既事。一個女人長期自己對住一個小朋友困獸鬥,一係入媽媽group ...

我老公想我湊仔,bb個陣比99湊到一pat嘢咁,又文塞多拗撬,最後自己湊返,我老公又支持到生活開支,我早排都有講過返返工個人會無咁多嘢諗,但佢又唔想比99湊,我阿媽又返工湊唔到,阿仔唔洗返學要zoom,啲長老識鬼咩!

水晶宮

mayce860914 發表於 21-1-9 20:50
我都覺得係因為我太得閒諗埋啲無謂野,我平時差唔多日日都會出街買送煮飯,又會返運動班,而家三日先出一 ...

做ftm都要有條件,入得廚房出得大廳,雖然生過都要盡量keep好外表,老公辛苦搵錢返到屋企都想耳根清靜,老婆溫柔就算係屋企唔好成個肥C9咁!

cathngai    發表於 21-1-9 21:59

首頁
23456...16

尾頁

跳至