自由講場

跳至

首頁
23456...10

尾頁

寶石宮

2024年龍年勳章

pomanlife 發表於 22-7-25 21:00
唔係嗰區既醫院可以唔洗理個話

唔明?
幸福可以好簡單

寶石宮

2024年龍年勳章

pomanlife 發表於 22-7-25 21:01
我唔做慈善架

算啦 大家都係打份工
幸福可以好簡單

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 育兒性格勳章 Xmas吸收勳章 開心吸收勳章

pomanlife 發表於 22-7-25 21:01
我唔做慈善架

今次咁岩既

男爵府

ada29 發表於 22-7-25 18:47
因為最近收到好多尼類電話,由其同你扮到好熟,話咩之前同你傾過貸款個位咩先生或者咩小姐
...

我都收過好多好多次, 男既就林生, 女既就林小姐。 內容係: 之前同佢傾過貸款個位林生,而家有個計劃每借1,000,000, 還幾多個percent/每個月還幾多(唔太記得), 請問你依家有冇啲數未清呢?
無論你答佢乜嘢跟住佢就會話而家電話收得唔係咁好,我轉返公司電話打俾你, 跟住收線。

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 育兒性格勳章 Xmas吸收勳章 開心吸收勳章

pomanlife 發表於 22-7-25 20:28
唔洗落訂都可以做業主先好搵我

你一次過full pay ,咪唔洗落訂囉

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

BBJOJO 發表於 22-7-25 21:02
唔明?

如果家人都住東區,突然話天水圍醫院打黎你會點?

水晶宮

KWHeidi 發表於 22-7-25 21:09

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

KWHeidi 發表於 22-7-25 21:09

我會話批佢條命呀

寶石宮

2024年龍年勳章

pomanlife 發表於 22-7-25 21:19

如果家人都住東區,突然話天水圍醫院打黎你會點?

咁都要了解下家人會唔會出咗街去新界區嗰邊, 因為當有事嘅時候唔係睇你住邊區,而係最近嘅醫院!
當然要求證,但係起碼都要聽一聽電話
幸福可以好簡單

翡翠宮

畀面勳章 大廚勳章

QABABY 發表於 22-7-25 21:08
我都收過好多好多次, 男既就林生, 女既就林小姐。 內容係: 之前同佢傾過貸款個位林生,而家有個計劃每 ...

尼類電話收到唔知幾多次

翡翠宮

畀面勳章 大廚勳章

KWHeidi 發表於 22-7-25 20:50
我通常唔聽

其實有時有字頭都唔係咁想聽,依家仲離譜,9字頭都一樣有

琥珀宮

ada29 發表於 22-7-25 21:28
其實有時有字頭都唔係咁想聽,依家仲離譜,9字頭都一樣有

聽左係,咪即刻收線

翡翠宮

畀面勳章 大廚勳章

KWHeidi 發表於 22-7-25 21:30
聽左係,咪即刻收線

唯有係咁囉

琥珀宮

ada29 發表於 22-7-25 21:33
唯有係咁囉

我教我姨甥仔,唔係phone list 既電話,唔好聽

侯爵府

回覆樓主:

收過中聯辦

彩鑽殿

BBJOJO 發表於 22-7-25 21:02
算啦 大家都係打份工

佢又唔分返啲比我,我都用左工作時間去接電話

侯爵府

好媽媽勳章

回覆樓主:

67598775 衛生署

琥珀宮

pomanlife 發表於 22-7-25 21:47
佢又唔分返啲比我,我都用左工作時間去接電話

你可以轉行,咪有得fun 囉

琥珀宮

pomanlife 發表於 22-7-25 20:44
我唔想~~~一簽臨約千古恨,回頭已是債緾身

一次過full pay , 即刻輕鬆晒

大宅

BBJOJO 發表於 22-7-25 18:30
太多不能盡錄

首頁
23456...10

尾頁

跳至