自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

登陸火星 發表於 24-1-4 09:49
我只講為何角色是大胸,你要問英皇點解搵亞Sa

唔通搵阿嬌咩。。。。

男爵府

loveman 發表於 24-1-2 22:43
陸韓劇的男角個個到用超強Filter加美顏,演員冇晒表情,朝偉同劉德華有真正嘅表情同埋滄桑嘅皺紋,反而我覺 ...

任達華都做得好好!

男爵府

yy_chow1210 發表於 24-1-4 16:51
嗰個年代讀到大學真係天之驕子,難怪比陳生收納旗下

咪住先, 70年代浸會未係大學噃。

其實鄔同陳松青咩關係?
利申:未睇套戲

侯爵府

2024年龍年勳章

saladgab 發表於 24-1-4 18:40
咪住先, 70年代浸會未係大學噃。

其實鄔同陳松青咩關係?

發佈時間:18:09 2024-01-04
佳寧集團董事鄔開莉(蔡卓妍飾演「張嘉文」) :鄔開莉為陳松青私人助理,佳寧集團的英文名(Carrian Group)就是用她的英文名Carrina命名。她在浸會學院畢業後不足三年,便出任佳寧集團董事,至1980年離開佳寧後,就銷聲匿跡。

https://www.stheadline.com/realtime-finance/3305050/%E9%87%91%E6%89%8B%E6%8C%87%E7%A5%A8%E6%88%BF%E5%A4%A7%E6%94%B6-%E6%A2%81%E6%9C%9D%E5%81%89%E5%8A%89%E5%BE%B7%E8%8F%AF%E7%AD%89%E8%A7%92%E8%89%B2%E7%8F%BE%E6%B3%81%E5%A6%82%E4%BD%95%E6%9C%89%E4%BA%BA%E9%9A%B1%E5%B1%85%E5%8F%8A%E7%A0%B4%E7%94%A2-%E4%B9%9F%E6%9C%89%E4%BA%BA%E4%BB%8D%E4%BB%BB%E5%85%AC%E8%81%B7

已刪除用户

子爵府

yy_chow1210 發表於 24-1-4 16:52
陳家樂真係好似啲敗家仔,做得唔錯自然

我覺得陳家樂行出黎好似鄧光榮

男爵府

Skytree1000 發表於 24-1-2 11:15
係喎Sa 點解要整假胸?
佢企起身行時,
觀眾就笑

同經紀食飯之後話去九龍塘個幕,個胸大到跌落肚腩甘濟!

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊