自由講場

跳至

首頁

尾頁

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

40度...... mouth:

香港超過33度, 我已經覺得好難頂啦~

琥珀宮

秋日勳章 炎夏勳章 遊學勳章 春季勳章 趣教勳章 冬日勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 叻叻勳章 有「營」勳章

回覆:OMG 又40度

今日

My Two Princess

侯爵府

水晶宮

畀面勳章

mouth:好熱呀

珍珠宮

大宅

男爵府

複式洋房

男爵府

引用:40度......+香港超過33度,+我已經覺得好

原帖由 Lihoma 於 13-01-18 發表

40度......
香港嘅熱難頂D,正身lup痴痴,E好乾燥

琥珀宮

開心吸收勳章 熱血勳章 玩具勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:今日42度+頭先揸車出去做瑜珈,一落車好似入

原帖由 Kamania 於 13-01-18 發表
今日42度 頭先揸車出去做瑜珈,一落車好似入咗局爐咁,D 熱風一陣陣吹埋嚟,對拖鞋腳俾太陽開 ...

simple is the best~

珊瑚宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

我呢邊好熱呀

男爵府

引用:我呢邊好熱呀

原帖由 丫雅 於 13-01-18 發表
我呢邊好熱呀
你喺邊呀?

子爵府

開心吸收勳章 玩具勳章 趣教勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

ToBy GiNNy VinCent

大宅

畀面勳章

我呢邊都唔弱(馬來西亞檳城)

珊瑚宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

Kamania 發表於 13-1-18 14:00
你喺邊呀?
元朗

水晶宮

虎到金來勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

伯爵府

BK Milk勳章 畀面勳章

42度, 好得人驚呀!!! HK 35-6度已經熱到死, 仲要42度!! 冇必要日頭都唔好出街

伯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

大宅

引用:Quote:原帖由+veryarmchannel+於+13-01-18+

原帖由 Kamania 於 13-01-18 發表
有D山火係人為, 好PK. D居民連嘢都執唔切就要梳散.有D仲要同親人,寵物失散,生死未卜
點解啲人咁衰,做啲損人不利己嘅事
知道,謝謝你的提示,我都有計劃去Cradle Mountain㗎丨

首頁

尾頁

跳至