自由講場

跳至

首頁

尾頁

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

lafield 發表於 13-8-21 17:53
咩叫谷友?點解3唔識7又肯借貴重相機比人嘅?
咁谷友好熟都會變朋友o者, 不過估唔到佢係搵食o者

大宅

回覆:OH YES IT'FREE真係有衰人搵食~~!!

事實上有d網友真係好賤,,又鍾意講人是非,,3唔識7都可以屈你講人壞話,,簡直有妄想症,,我係bk 識佢,,我俾人問粗口問候,,多得呢位冇品媽咪唔少,,唔明佢做左人阿媽都可以甘無恥?不過凡事有例外,,我遇到d衰人,,係我冇帶眼識人,,呢個世上都有好多好人ge

大宅

Love_LokLok_B 發表於 13-8-21 23:33
事實上有d網友真係好賤,,又鍾意講人是非,,3唔識7都可以屈你講人壞話,,簡直有妄想症,,我係bk 識佢, ...
T小姐有上BK架?

伯爵府

回覆 fanny219 的帖子

如果佢同我借,我會叫佢去,易借易還,唔駛身份證,打一個電話
就借到果啲....
同我借,佢死梗...因為我會叫佢借比我先,
佢借左比我,我先有借比佢...

伯爵府

引用:Quote:kimchimom+發表於+13-8-21+23:07+谷

原帖由 samanyan 於 13-08-21 發表
肯~~佢講到冇錢開飯,又話就快CUT電~又話就死~又話有病~入得黎GROUP,真係10個有7個都好好人,好有善心~
就咁 ...
之前我有入架,只送出左本聖經之後頂唔順果度d人既態度,其實送野出去應該出於善意,相信佢地大部份人都好好!但某d人好似覺得排隊要野既人乞緊佢d野咁,說話單單打打咁,呢d我睇唔過眼囉!所以就離開左呢個group了

大宅

kimchimom 發表於 13-8-21 23:39
之前我有入架,只送出左本聖經之後頂唔順果度d人既態度,其實送野出去應該出於善意,相信佢地大部份 ...
人多左就複雜~~絕對係一個社會縮影...

伯爵府

回覆 家家公主 的帖子

如果係我,我會同佢講,不如您借$500比我先,
您借左比我,咁我未有$500,可以借番比您啦....

伯爵府

大宅

珍珠宮

最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第四回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 夏天玩到顛 hashtag旅遊勳章 DHA勳章 大廚勳章 畀面勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

回覆 samanyan 的帖子

好賤

珍珠宮

唔係好熟嘅朋友,我絕對唔會借嘢俾佢……因為熟人都成日借人嘢唔還,特別係書,個個一去無回頭

大宅

引用:Quote:Love_LokLok_B+發表於+13-8-21+23:33

原帖由 samanyan 於 13-08-21 發表
T小姐有上BK架?
唔係講緊佢,,我講我經歷,,我係bk都有遇到衰人,,不過佢就冇呃我咩,,,,不過同佢係bk 識左幾位mama,佢屈我講其他人壞話,係wechat 係甘粗口問候我,,最後俾人發現佢自編自導自演,,懷疑佢有妄想症,,網上世界有時真係好恐怖,,幸好冇同佢見過面,,自此我會好小心,,

大宅

大宅

Love_LokLok_B 發表於 13-8-22 00:05
唔係講緊佢,,我講我經歷,,我係bk都有遇到衰人,,不過佢就冇呃我咩,,,,不過同佢係bk 識左幾位mama, ...
果D有精神病的..真係要睇下醫生我又記起因為送野而搞出人命...
我就係因為果件事自此都好小心~就算上網識,黠FRIEND都唔會俾人入屋/跟人返屋企...
一定要去多人地方..

大宅

消息指出~呢個人已經轉名翻生了~

瑪瑙宮

減齡達人勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

大宅

大宅

原來佢仲周圍收物資話幫人拎去快閃~實質就落格,拎啲嘢去賣~

侯爵府

育兒性格勳章 熱血勳章 畀面勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章

子爵府

引用:原來佢仲周圍收物資話幫人拎去快閃~實質就

原帖由 samanyan 於 13-08-22 發表
原來佢仲周圍收物資話幫人拎去快閃~實質就落格,拎啲嘢去賣~
咩名?

首頁

尾頁

跳至