影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 畀面勳章 親子王國15週年勳章

引用:Quote:原帖由 Benbenmum 於 15-03-05 發表

原帖由 felixthemom 於 15-03-05 發表
不善良的女人們咁快已經上到第一?證明韓國人真係好唔鍾意精神分裂呢個題材

...
係!之前分析已出左,撞正兩套同係講多重人格,所以睇電視既人少左,現在有其它選擇+剛播左幾集,觀衆自然傾向第三套

琥珀宮

畀面勳章 親子王國15週年勳章

引用:Quote:原帖由+htts+於+15-03-05+發表陰公囉

原帖由 kcm 於 15-03-05 發表
我今早已知了,到現在都接受吾到,吾想講比大家聼,因相信大家都好受打擊,好多人走左去善良的女人們 ...
我啱啱睇到個收視,超難受呀,成個心嗱住咁,仲低過rain果套呀

係咪連彬彬fans都跳船呀

琥珀宮

回覆:玄彬及《海德、哲基爾與我》PART 2 討論

不善良的女人們講咩架?新題材?

水晶宮

畀面勳章

引用:Quote:原帖由+felixthemom+於+15-03-05+發

係!之前分析已出左,撞正兩套同係講多重人格,所以睇電視既人少左,現在有其它選擇+剛播左幾集,觀衆自然 ...
知道網上收視好嗎?明明改編自網絡人氣小說,點都有一定捧場客啩

我好戥彬彬難過,仲要邊拍邊播,劇組一定好難受,雖然彬彬話唔重視收視啫,但低到咁實俾傳媒大造文章,好大壓力呀

琥珀宮

彬彬今次好傷,由秘密花園最高峰,變到而家咁低,過山車的心情一定好難受

寶石宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

引用:Quote:原帖由 kcm 於 15-03-05 發表我今早

原帖由 ccdccl 於 15-03-05 發表
我啱啱睇到個收視,超難受呀,成個心嗱住咁,仲低過rain果套呀

係咪連彬彬fans都 ...
我諗對彬彬同智敏都好大打擊

但呢套我會撐到最後,因我係呢套劇愛上彬彬嘅,連我一向嘅honey赫赫 同池生都唔睇住

池生kmhm我係開先架,因佢一路係我honey 2 號,但我唔like個女1,所以跳左船,之後開海德睇,就咁就俾彬彬俘虜左lu

水晶宮

開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 畀面勳章 親子王國15週年勳章

ccdccl 發表於 15-3-5 12:47
不善良的女人們講咩架?新題材?
《不善良的女人們》講述有關奶奶、女兒與孫女三代不善良的女子們的坎坷人生,劇情當中有愛情、成就、幸福等元素在其中,是齣情感非常濃厚的家庭成長劇。

寶石宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

引用:Quote:原帖由 kcm 於 15-03-05 發表係!之

原帖由 felixthemom 於 15-03-05 發表
知道網上收視好嗎?明明改編自網絡人氣小說,點都有一定捧場客啩

我好戥彬彬難過,仲要邊拍邊播,劇組一定 ...
我反而諗編劇同導演會否俾電視台照肺

水晶宮

felixthemom 發表於 15-3-5 12:53

我好戥彬彬難過,仲要邊拍邊播,劇組一定 ...
只買左個講思, 內容完全唔同.

水晶宮

畀面勳章

引用:Quote:ccdccl+發表於+15-3-5+12:47+不善良

《不善良的女人們》講述有關奶奶、女兒與孫女三代不善良的女子們的坎坷人生,劇情當中有愛情、成就、幸福等 ...
阿朱媽題材

水晶宮

ccdccl 發表於 15-3-5 12:53
彬彬今次好傷,由秘密花園最高峰,變到而家咁低,過山車的心情一定好難受

...
所以點會有心機拍呀!

琥珀宮

引用:Quote:ccdccl+發表於+15-3-5+12:47+不善良

《不善良的女人們》講述有關奶奶、女兒與孫女三代不善良的女子們的坎坷人生,劇情當中有愛情、成就、幸福等 ...
阿女媽題材x2

琥珀宮

引用:Quote:原帖由+kcm+於+15-03-05+發表《不善

原帖由 ccdccl 於 15-03-05 發表
阿女媽題材x2
阿朱媽題材x2

心up到打錯字

水晶宮

felixthemom 發表於 15-3-5 12:56
阿朱媽題材
大媽會坐定定睇架!

水晶宮

畀面勳章

引用:Quote:felixthemom+發表於+15-3-5+12:53+知

只買左個講思, 內容完全唔同.
我知,但我諗會坐定定睇電視的阿朱媽唔鍾意人格分裂題材,但後生一輩應該接受到啩,好似沒愛收視都唔好,但在國內外都受到關注

水晶宮

htts 發表於 15-3-5 12:53
我諗對彬彬同智敏都好大打擊

但呢套我會撐到最後,因我係呢套劇愛上彬彬嘅,連我一向嘅honey赫赫 同池生都 ...
kmhm 未開, 我都LIKE 池城, 所以一定睇. 但現在手上都有好多想睇.

侯爵府

引用:Quote:原帖由+felixthemom+於+15-03-05+發

原帖由 htts 於 15-03-05 發表
我反而諗編劇同導演會否俾電視台照肺
有咁強卡士,資源又充足,咁落本都搞成咁,我諗佢地都冇下套

寶石宮

kcm 發表於 15-3-5 13:02
kmhm 未開, 我都LIKE 池城, 所以一定睇. 但現在手上都有好多想睇.

睇完海德, 我就會返睇kmhm同赫赫古裝劇

寶石宮

Benbenmum 發表於 15-3-5 13:07
有咁強卡士,資源又充足,咁落本都搞成咁,我諗佢地都冇下套

...

係啦, 佢地真係好叻, 搞到咁正嘅卡士變成收視毒藥咁 希望佢地俾d 心機寫埋呢6集啦

琥珀宮

呢個收視我到而家都好難接受呀會唔會腰斬架?

首頁

尾頁

跳至