自由講場

跳至

首頁

尾頁

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

chilleylok 發表於 17-8-27 13:07
D人會一路食煙一路吐口水,後巷地下勁多口水,要左閃右避,大部分d女仔身材好好,其實我覺得10個有6個d女仔 ...
重有的英文好...............................唔得

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

I9528 發表於 17-8-28 01:14
韓國人對年齡輩分,係好注重
假如你反生或細過佢,所有下欄嘢都要由你做,包括斟茶遞水,起身要起最早,預 ...
睇一日3餐, 最年輕嘅就做阿四, 如果個嘉賓係長者, 就全部都變阿四去服侍個長者!!!佢地好喜歡問人邊年出世, 佢地真係好鬼著重輩份!!!

琥珀宮

畀面勳章

cy101 發表於 17-8-28 13:02
睇一日3餐, 最年輕嘅就做阿四, 如果個嘉賓係長者, 就全部都變阿四去服侍個長者!!!佢地好喜歡問人邊年出世, ...

仲要排埋月份添呀

伯爵府

今年去了2次Korea, 感覺唔錯喎! 搭地鐵唔識路, 遇到幾個都好好人, 带埋我地去搭車. 食市d waiter都有禮貌, 有同我們傾計 (普通 話 / Englsih)。

食物, 購物平, 零食多選擇, 治安好, 週街行都安全。女人皮膚白又滑, 衣着都新潮, 自己就幾喜欢 Korea

男爵府

美好大世界2017勳章 熱血勳章 畀面勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

舊年去, 韓國人好粗魯, 無禮貌,
覺得 佢地文化係咁

見韓仔好多都高但唔靚仔

本人覺得韓國 只識合 女性去買 化妝品/FASHION
不過平價FASHION唔靚, 要中高檔比較好

(FASHION 此終不及日本)

個人意見

伯爵府

J.c.baby 發表於 17-8-28 10:29
我覺得因為jm你靚女ja

我是一名40到尾既普通C9咋,C6同亞女重係隔離

男爵府

MoooVoo 發表於 17-8-28 11:23
same, 去過一次就覺得,韓國一生人去一次就好夠

我暑假去完,想新年假又想再去!(emoji)

侯爵府

牛年勳章 2018復活節勳章

我去完對韓國好反感
除左吐口水同食煙 啲人仲好冇禮貌
尤其阿叔阿嬸
好似覺得自己年紀大過你就大晒咁

試過搵後生女問路 用英文 即刻彈開幾丈遠 真係彈開 唔講以為你非禮佢咁
之後應該唔會再去

男爵府

B301 發表於 17-8-28 20:35
我暑假去完,想新年假又想再去!(emoji)

你enjoy就好

首頁

尾頁

跳至