時政擂台

跳至

首頁

尾頁

子爵府

kittylam 發表於 22-3-28 00:24
既然你都贊成嚴懲,唔明哋仲有乜可以拗?揾野拗?

仲有,我有我表達意見,你回覆我托啊?鬼得閒同你拗?

子爵府

kittylam 發表於 22-3-28 00:33
而家係咪行懷柔,真係唔覺得點嚴懲d刁民,我就就唔覺,不如你舉例啦,睇下有幾嚴法?
...

不如你發表下你對懷柔既理解先啦,仲有,答到我未?我幾時講過懷柔等於唔洗懲罰犯罪既人?答咗先啦,你回覆我先嗎!

珍珠宮

精緻種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

singdream 發表於 22-3-28 00:30
唔識睇番自己寫咩?我幾時講過懷柔等於唔嚴懲罪犯?答到我未?

你答我嚴懲罪犯點解等於廢除規則同法律先?我最早回覆你係講我嘅睇法,完全冇問你問題,呢個問題係你問我先,答都係你答先!

子爵府

kittylam 發表於 22-3-28 00:35
你答我嚴懲罪犯點解等於廢除規則同法律先?我最早回覆你係講我嘅睇法,完全冇問你問題,呢個問題係你問我 ...

睇番妳自己回覆內容先啦!答到我未?我幾時講過懷柔等於唔懲罰犯罪既人?如果我無講過。我就真係唔明點解有人會咁回覆啦,思覺失調?

珍珠宮

singdream 發表於 22-3-28 00:33
仲有,我有我表達意見,你回覆我托啊?鬼得閒同你拗?

討論區唔比人覆?得你先係表達意見?你都好鬼惡 ,一時話支持懷柔,一時又話支持嚴懲罪犯,乜都你講曬,既然你支持嚴懲罪犯仲覆我做乜 ?我立場明確,支持依法嚴懲所有罪犯,包括唔配合嘅刁民!

珍珠宮

singdream 發表於 22-3-28 00:38
睇番妳自己回覆內容先啦!答到我未?我幾時講過懷柔等於唔懲罰犯罪既人?如果我無講過。我就真係唔明點解 ...

思覺失調,你話自己?你一樣未答我懷柔點解等於廢除所有規則同法律?問題有先後回答都有先後,要答都係你答咗我先

子爵府

kittylam 發表於 22-3-28 00:42
討論區唔比人覆?得你先係表達意見?你都好鬼惡 ,一時話支持懷柔,一時又話支持嚴懲罪犯,乜都 ...

首先,我第一個post一直覺得下一任係應該行懷柔政策,從無講過咩嚴懲罪犯,當然,懷柔唔等於唔洗懲罰罪犯!
第二,係你回覆我先,跟住話我托你拗?你唔好學黃絲,請你好好睇番自己既回覆。

珍珠宮

singdream 發表於 22-3-28 00:54
首先,我第一個post一直覺得下一任係應該行懷柔政策,從無講過咩嚴懲罪犯,當然,懷柔唔等於唔洗懲罰罪犯 ...

我覆你都係因為我覺得下一任要夠狠先可以治到香港,要問責失職官員,嚴懲刁民罪犯,討論就有正反意見,我冇問你問題。係你無喇喇問我,懷柔等於廢除所有規則用法律先?我先反問返你,你都睇返邊個問人問題先啦。

子爵府

kittylam 發表於 22-3-28 00:45
思覺失調,你話自己?你一樣未答我懷柔點解等於廢除所有規則同法律?問題有先後回答都有先後,要答都係你 ...

睇清楚自己講咩先啦!我講緊個人建議下一屆可以懷柔d,唔係你覆對犯法者要嚴懲?我幾時講過懷柔等於犯法唔洗懲罰?唔係你自己思覺失調,咁即係廢up?

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

子爵府

思覺失調,你話自己?你一樣未答我懷柔點解等於廢除所有規則同法律?問題有先後回答都有先後,要答都係你 ...

搞清楚,依家係請你答我,點解懷柔等於廢除所有規則同法律阿,我幾時講過呢個意思?你問返我想問既嘢?睇來唔單止思覺失調…

珍珠宮

singdream 發表於 22-3-28 01:03
睇清楚自己講咩先啦!我講緊個人建議下一屆可以懷柔d,唔係你覆對犯法者要嚴懲?我幾時講過懷柔等於犯法唔 ...

睇咗,問題係邊?有道理唔使下下都帶句思覺失調嘅,人身攻擊唔夠你勁!
我只知黃鄭就係懷柔,唔覺得有果斷呢件事,除咗問責咗徐英偉,不如你舉例黃鄭有咩果斷事件?

子爵府

搞清楚,依家係請你答我,點解懷柔等於唔懲罰罪犯?我幾時講過?係你咁理解先,所以我先答你懷柔唔等於廢除法律同規則,你答到未?睇來唔單止思覺失調…
—————————————
之前copy and paste錯,呢個先係回覆!同思覺失調既人討論果然會被傳染!

珍珠宮

singdream 發表於 22-3-28 01:06
搞清楚,依家係請你答我,點解懷柔等於廢除所有規則同法律阿,我幾時講過呢個意思?你問返我想問既嘢?睇 ...

咁請問係咩意思?明顯而家黃鄭行懷柔就係放縱,你可以用實例反駁我。

珍珠宮

singdream 發表於 22-3-28 01:16
搞清楚,依家係請你答我,點解懷柔等於唔懲罰罪犯?我幾時講過?係你咁理解先,所以我先答你懷柔唔等於廢 ...

你明明就係問問題唔係答問題,我係因為呢個問題先反問你,唔知邊個思覺失調

子爵府

kittylam 發表於 22-3-28 01:10
睇咗,問題係邊?有道理唔使下下都帶句思覺失調嘅,人身攻擊唔夠你勁!
我只知黃鄭就係懷柔,唔覺得有果斷 ...

就係講曬道理,有人自己講先又唔認,先關心你係唔係思覺失調遮!
不如你答我先啦,你心目中既懷柔係點?就係放任d人犯罪唔捉唔罰?

子爵府

singdream 發表於 22-3-28 01:03
睇清楚自己講咩先啦!我講緊個人建議下一屆可以懷柔d,唔係你覆對犯法者要嚴懲?我幾時講過懷柔等於犯法唔 ...

答到我未?我頭兩個post一直講應該懷柔,唔係你無端端話犯法者要嚴懲?我有講過唔洗嚴懲犯法者?

子爵府

kittylam 發表於 22-3-28 01:16
咁請問係咩意思?明顯而家黃鄭行懷柔就係放縱,你可以用實例反駁我。

...

你覺得佢放縱,放縱咩人?你又舉例來睇下。

珍珠宮

singdream 發表於 22-3-28 01:25
就係講曬道理,有人自己講先又唔認,先關心你係唔係思覺失調遮!
不如你答我先啦,你心目中既懷柔係點?就 ...

你連答問題同問問題都分唔到,思覺失調,點睇都係你嚴重d 。懷柔黃鄭有版睇,好過講,成個政府亂七八糟,各自為政,政策朝夕令改,但又唔會有人承擔後果,懷柔到刁民越來越多,刁民捉到幾多?官員冇人失職要負責?真心怕怕 !! 你都冇答我懷柔可以點果斷處理失職官員同刁民?

珍珠宮

singdream 發表於 22-3-28 01:34
你覺得佢放縱,放縱咩人?你又舉例來睇下。

放縱咗嘅刁民鬼識佢咩,不如你舉例拉咗幾多人好過,點判法?你覺得香港刁民數量就係咁小?

子爵府

kittylam 發表於 22-3-28 01:36
你連答問題同問問題都分唔到,思覺失調,點睇都係你嚴重d 。懷柔黃鄭有版睇,好過講,成個政府亂 ...

你連自己回覆咗d咩、對答先後次序都分唔到添啦!直頭連睇翻自己回覆、梳理回覆咗咩都有困難!點知思覺失調啊?
係「朝令夕改」啊?
仲有,你都未答你心目中咩叫懷柔政策?就係唔懲罰罪犯?可以講清楚你既例子指邊方面嗎?防疫?同你呢d人溝通係有困難既。

首頁

尾頁

跳至