跳至

首頁

尾頁

伯爵府

熱血勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

Re: 好姊妹密密斟(Part III)

karmanshirin 寫道:
Esther,

等我今影底佢做大戲既相比你睇

[quote]
eeetse 寫道:
karman,
你睇, 同同呢件同我比shirin 件一樣 size (2-3yr) 只不過係短袖 jar, 我度過長袖都係一樣大, 點解shirin 會大咁多呢

伯爵府

esther,
spn 雖則係非牟利,不過佢學費超過2.4萬一年,冇資助呀

男爵府

[quote]
muimuichu 寫道:
[quote]
Esther,

等我今影底佢做大戲既相比你睇

[

男爵府

karman,
唔使啦......我明呀......
我一早同你講個袖一定長架, 同同都長好多, 但係個身arm 我以為已經ok, 如果真係唔arm 你比返我啦~ tks!!

Esther,

等我今既影底佢做大戲既相比你睇

伯爵府

熱血勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

esther,

下學年即2007/08年,接受學前教育的兒童只要符合以下資格,毋須經過入息審查,便可獲得全年最高達1.3萬元的資助,條件為﹕

●3歲(兩歲零八個月亦可)至6歲﹔

●有香港居留權或獲准在香港居留﹔及

●入讀非牟利幼稚園(半日班學費不超過2.4萬元﹔全日班不超過4.8萬元)

spn學費過左4.8萬,唔合乎資格

男爵府

oh, too bad ne

annaanna 寫道:
esther,
spn 雖則係非牟利,不過佢學費超過2.4萬一年,冇資助呀

伯爵府

mui,
我冇諗咁長遠呀.... 家信都仲未識行,點番學喎
我依家,凡事都只係見步行步,想plan都冇得plan呀

男爵府

幼稚園專家mui,

有無聽過德福嬰幼樂園好唔好呢

男爵府

yeah........... :-(

不過入到先算啦

esther,

下學年即2007/08年,接受學前教育的兒童只要符合以下資格,毋須經過入息審查,便可獲得全年最高達1.3萬元的資助,條件為﹕

●3歲(兩歲零八個月亦可)至6歲﹔

●有香港居留權或獲准在香港居留﹔及

●入讀非牟利幼稚園(半日班學費不超過2.4萬元﹔全日班不超過4.8萬元)

spn學費過左4.8萬,唔合乎資格

伯爵府

all

any 1 know this brand : lepetitpois

where is the branch?

got a gift for my gal. but ng arm size, want to change, dunno if i can change w/o receipt?! ?-(

& poor me, dunno why, yesterday start back pain, went to see 趺打!! :-( hv to keep on see dr. for a few days :-( really pain to die!!

mui
係 wor, the 2 u choose 都無 sponsor!!

anna
人地無得 sponsor, 你仲

好彩程程果間都有 . . . .& 都有 2 年有 sponsor!!

男爵府

好呀, 咁我下次比返你啦, 真係麻煩晒

[quote]
eeetse 寫道:
karman,
唔使啦......我明呀......
我一早同你講個袖一定長架, 同同都長好多, 但係個身arm 我以為已經ok, 如果真係唔arm 你比返我啦~ tks!!

伯爵府

anna,

但返學係下年暑假既事,我諗到時家信唔止識行,仲識四圍跑,如果你諗住比佢讀n1就要留意下

仲有呀!比家信見多d差唔多大既bb,會對佢行路有幫助
之前熙熙唔敢行,但見完bosco後就忽然間行得叻左好多.你要見多d我地至得喇

annaanna 寫道:
mui,
我冇諗咁長遠呀.... 家信都仲未識行,點番學喎
我依家,凡事都只係見步行步,想plan都冇得plan呀

男爵府

ben7,

little martin & 程程張大頭相好靚, 兩個連表情都一樣 . 你咩事back pain呀
benben 寫道:
all

any 1 know this brand : lepetitpois

where is the branch?

got a gift for my gal. but ng arm size, want to change, dunno if i can change w/o receipt?! ?-(

& poor me, dunno why, yesterday start back pain, went to see 趺打!! :-( hv to keep on see dr. for a few days :-( really pain to die!!

mui
係 wor, the 2 u choose 都無 sponsor!!

anna
人地無得 sponsor, 你仲

好彩程程果間都有 . . . .& 都有 2 年有 sponsor!!

伯爵府

karman,

幼稚園既野我都係烏sir sir咋
德福幼稚園就有聽過,但你講個間就好似無聽過,
你問下阿7 ,佢住個頭應該會清楚d
幼稚園專家mui,

伯爵府

mui,
家信好似冇咩好奇心,都唔會理人做咩o既 玩具又唔玩,一日食同

伯爵府

benben,

不過我諗住n1比熙熙返屋企附近既幼兒園,k1就好可能會轉出去,希望讀到一條龍既學校,希望到時有sponsor
benben 寫道:
mui

伯爵府

karman
我都唔知咩事. . . .絛 la la. . .條腰好痛!! 好痛!!

我家中兩件. . . 食訓玩. . .咩都一齊!!
一個飲奶, 另一個不可少!!

伯爵府

mui,
一年龍

男爵府

mui,

我見你好似好熟觀塘區幼稚園嘛, 其實就係你講lee間囉, 不過佢地既幼兒院個名係咁叫 咁你聽過咩關於德福既評語 我好想知好唔好

karman,

幼稚園既野我都係烏sir sir咋
德福幼稚園就有聽過,但你講個間就好似無聽過,
你問下阿7 ,佢住個頭應該會清楚d
[quote]
幼稚園專家mui,

[/quote]

伯爵府

mui
same same, 係樓下 take N1 (half day only), then K1 先再 consider!!

首頁

尾頁

跳至