自由講場

跳至

首頁
45678...16

尾頁

大宅

立夏 發表於 15-8-8 14:31
咩forum有義工批命呀?pm我介紹下得嘛,thx

pm

大宅

momoo 發表於 15-8-8 14:08
其實他的占卜過程是如何的?

陽光好猛的下午要落晒窗廉, 然後全屋開灯.... 又不停點住香, 如果真系俾佢廳中果觀音, 只需早晚上香, 不用keep住點香.... 間屋裝修系60-70年代, 好似去左鬼屋咁........

在廳中房仔, 他用龜殼姚銅錢, 做占卦.. 姚2-3次,靜了一陣,似在心中計算/接收訊息, 就講野( 情節幾似問鬼仔)...其实你留意吓,幾份銅$$已蝕至滑面, 都唔知佢點卜??? 所以有些人講他養鬼仔系唔出奇的.......

侯爵府

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

mo-lui 發表於 15-8-8 13:30
去過孔德培做占卜,他說了本人八字的基本野,但三句起兩句止, 梗唔會睇埋大運咁深入, 感覺有些流, forum 有 ...
Please PM "forum 有d 義工大師" to me, thanks

男爵府

回覆 mo-lui 的帖子

可以pm埋比我嗎謝謝

男爵府

引用:去過孔德培做占卜,他說了本人八字的基本野

原帖由 mo-lui 於 15-08-08 發表
去過孔德培做占卜,他說了本人八字的基本野,但三句起兩句止, 梗唔會睇埋大運咁深入, 感覺有些流, forum 有 ...
我都想知

男爵府

回覆 mo-lui 的帖子

免費嗎?? 可以pm我嗎? 謝謝

珍珠宮

回覆:前幾日睇左孔德培

其實好想知你們口中既孔生係咩年紀? 容貌?

因為據我所知孔德培係失明人,如果在生應該9x歲。

男爵府

引用:其實好想知你們口中既孔生係咩年紀?+容貌

原帖由 大姑娘 於 15-08-08 發表

係好老架了,係失明人

男爵府

引用:去過孔德培做占卜,他說了本人八字的基本野

原帖由 mo-lui 於 15-08-08 發表
我都想知啊

子爵府

引用:其實好想知你們口中既孔生係咩年紀? 容貌

原帖由 大姑娘 於 15-08-08 發表

沒90幾,我上次問咗佢,前兩年好似75,76到,肯定是佢,因我二十幾年前睇都是佢

大宅

各位,請自行網上search免費算命吧,有很多的,不要盲目信d c-fu...什麼盲派命理??他有授正常人徒的,又点盲派呀??佢同你計面果浸/問下鬼仔,咁又收$500,好賺到暈.真系100歲唔死,都继續卜!

大宅

引用:各位,請自行網上search免費算命吧,有很多

原帖由 mo-lui 於 15-08-09 發表
各位,請自行網上search免費算命吧,有很多的,不要盲目信d c-fu...什麼盲派命理??他有授正常人徒的,又 ...
人夾人緣,我個人覺得孔生真係幾準,雖然佢話我二奶命有D唔開心,佢講ge野同我之前師傳講的是一樣,我知孔生有果句講果句,可能令好多人算完唔開心,但孔生會講一就一答案清晰,唔會無菱兩可,我上星期曰只睇過佢1次的個人意見

男爵府

引用:Quote:原帖由+mo-lui+於+15-08-09+發表各位

原帖由 BKKK 於 15-08-09 發表
人夾人緣,我個人覺得孔生真係幾準,雖然佢話我二奶命有D唔開心,佢講ge野同我之前師傳講的是一樣,我知孔 ...
我都覺孔生好準,我媽後生時揾佢算,準到講埋幾歲會帶孝,我媽到左果個歲數,我公真係果年過身,

佢仲做好多善事

大宅

引用:Quote:原帖由 mo-lui 於 15-08-09 發表各位

原帖由 BKKK 於 15-08-09 發表
人夾人緣,我個人覺得孔生真係幾準,雖然佢話我二奶命有D唔開心,佢講ge野同我之前師傳講的是一樣,我知孔 ...
我聽日就去睇 睇完會分享下

大宅

認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章

引用:講返之前小小資料先:2009年有個生意佬識得

原帖由 BKKK 於 15-08-06 發表

講返之前小小資料先:
可以pm佢既地址同聯絡方法比我嗎
thx

大宅

引用:Quote:原帖由 BKKK 於 15-08-06 發表本帖最

原帖由 oocholeoo 於 15-08-10 發表
可以pm佢既地址同聯絡方法比我嗎
thx
上網打師傳個名就有電話了

子爵府

二奶命揀年紀大或離過婚就可以,不需做第三者

伯爵府

最關心BB問題熱投勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章

孔德培我好多年前睇過, 在我黎講真係好準, 當時我同一個識佐好耐既同事拍拖, 一直好好相安無事, 只係略兼年紀大我10幾年, 咪試下問下囉, 點知佢同我講呢個男仔結佐婚架啦, 分手啦無結果架, 當時我覺得佢無料到亂up, 因為我日日同男朋友一齊返工, 又成曰上佢屋企食飯, 加上識佐咁耐都從未聽過佢有太太, 無可能結佐婚。如是者過佐幾日, 有一日我扮認頁問佢係咪有野呃我, 佢竟然和盤托出, 佢有太太係加拿大坐緊移民監,最後當然就係分佐手啦。
不過, 仲有一樣孔德培話我有食神運, 就算飲啖水都會肥, 叫我注意飲食, 否則一發不可收拾, 果然, 我真係點減肥都未試過著中碼...

大宅

今日睇完喇

侯爵府

肥芝 發表於 15-8-10 19:53
今日睇完喇
如何呢?

首頁
45678...16

尾頁

跳至