自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 Poo得好勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第四回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

最緊要有事業,有承擔,現實d講有層自住私人樓,不用同父母住,就會有好多想結婚的女仔留意你,不過你預咗質素有限

公爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

carphoto 發表於 17-5-24 23:07
男人30好後生姐,比心機做野,有事業唔怕無女人鍾意喎!

冇事業,甚麼都不要諗了。
港女同港媽,仍然停留喺要被供奉的思想。你養得起嗎?

珍珠宮

開心吸收勳章 畀面勳章

jodylulu 發表於 17-5-24 23:04
Bk有位jm叫蚊毛,依家求偶(emoji)️,自問好仔,可以諗諗佢

我都覺得呢po仲唔係搵蚊姐
我是一隻喵

侯爵府

chillimom 發表於 17-5-25 01:49
咪鬼答啦,時男時女,記者攞料

咪係,之前又話同男友分手。都唔知是男定是女。

侯爵府

男人30歲,好後生

伯爵府

2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

good_pig 發表於 17-5-24 22:54
男仔怕乜野....50歲仲可以識廿幾歲

你啱,我識有個男嘅,4張有多,樣唔靚,我諗5呎6都無,脾氣亦唔多好,都聚到件2x歲嘅(emoji)妹,所以,男人至緊要有層樓,人工兩皮以上,唔驚揾唔到(emoji)妹

男爵府

傻架
男人三十一枝花呀
有冇去做運動呀
襯仲單身玩盡佢啦
去旅行 識多D人 咁先有機會結識異性麻

你唸下有D人一早有仔女但搵朝唔得晚
相比之下各下係咪好好先
仲有最緊要有好身體已感恩啦

子爵府

geminihk 發表於 17-5-24 23:01
我諗20幾歲先有資格叫年青吧。
到了30歲連找女朋友都怕被嫌棄年紀大

除非你只想搵d 20出頭後生女,如果唔係點會覺得你年紀大

我同一d 20出頭後生女傾過計...真係有人覺得大幾年已經叫年紀大....

翡翠宮

回覆樓主:

女人三十歲都冇咩大不了,何況男人?!

伯爵府

geminihk 發表於 17-5-24 22:46
我係男,今天剛踏入30歲了,但仍然是單身男一個,
身邊一個又一個的朋友都已成家立室。
以前20多歲時也仗著 ...

30歲的男人係真係仲好年青架,但呢個年齡事業應該要有成囉,大把女仔鍾意。

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

蚊蚊呢

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

geminihk 發表於 17-5-24 23:42
平時真係好少黎
但你都識拎勳章喎

男爵府

2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

蚊哥 HELLO

子爵府

回覆樓主:

男人30好後生。40都仲係1支花。50就爭啲啦

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

其實仲可以做好多嘢架

侯爵府

男人30真係無所謂
又唔係50

水晶宮

放心, 我身邊好多男性朋友都係過左30歲先有女朋友, 都順利結婚生仔了

男爵府

geminihk 發表於 17-5-24 22:46
我係男,今天剛踏入30歲了,但仍然是單身男一個,
身邊一個又一個的朋友都已成家立室。
以前20多歲時也仗著 ...

後生呢,不過你可以去婚姻介紹所識下人。我朋友搵到不錯的老公

珍珠宮

樓主,想找女朋友或老婆建議你去婚介,我朋友係婚介做幫人配對,聽佢講有啲單身女客人條件都吳差,只係工作環境同以前讀書無男仔先識吳到人

珍珠宮

畀面勳章

唔係化, 男人30重好後生, 靚仔咁

首頁

尾頁

跳至