跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 好姊妹密密斟

我......我......成日都唔記得點樣先可以resize d相 所以一路都用緊呢張囉

(因為要chop個大頭麻)
joannelai930 寫道:
唔制, 你要UPDATE 你張大頭相嘛 [quote]
bcbc 寫道:
我諗我既手瓜係最....最....最大舊架勒 :-( :-(

星期日bosco磅......連衫褲鞋襪片片一齊磅, 有27.4磅呀 ]

男爵府

快, 快, 快...

[quote]

男爵府

佢喉嚨痛, 唔知點好, 咪亂up 一餐 lor,
不過只係要媽媽, 唔要爸爸,
到好返就搵爸爸玩, 唔理媽媽啦 :evil:

抱住都叫
係呀, 佢發脾氣就掟自己個奶咀 [quote]
eeetse 寫道:
joanne,
6筒好扭計呀, 有一晚成晚喊住叫:媽媽抱抱.....
由夜晚叫到第二朝6am, 我已經抱住佢都係咁叫,
佢地病就大晒架啦~

8筒唔高興就掟野呀?
[/quote]

大宅

joanne,
睇住呢張先 [quote]

男爵府

呢個方法幾好wor

睇到一篇文章話, 小朋友發脾氣 , 就唔好理佢, 囉佢鐘意O既玩具或者食物自己享用, 等佢發覺會自己走埋黎, 跟住就唔記得左發脾氣

男爵府

wa, 咬人呀?
同同出牙時先會忍唔住咬, 不過只會咬婆婆 or 媽媽,
爸爸比佢咬佢都唔會大力, 好大細超的

sophia靚媽 寫道:
mui, joannelai, karman

Daphne also like to 發脾四, 如果佢要既嘢唔比佢she bite me tim ar

男爵府

esther,

你唔係要訓覺咩, 你忍唔住要上黎see see 呀

男爵府

我平時檢查Shirin既牙仔時, 次次都比佢咬嫁, 幾鬼痛呀 :tongue: :tongue:

eeetse 寫道:
wa, 咬人呀?

[quote]
sophia靚媽 寫道:
mui, joannelai, karman

Daphne also like to 發脾四, 如果佢要既嘢唔比佢she bite me tim ar
[/quote]

男爵府

wa, 你bosco 直頭勁啦,
話時話, 6筒都係 20 lbs jar wor, 睇落都係8筒重d,
淨係睇隻牌 (6筒 & 8筒), 8筒都多兩粒啦 hahaha!!

bcbc 寫道:
我諗我既手瓜係最....最....最大舊架勒 :-( :-(

星期日bosco磅......連衫褲鞋襪片片一齊磅, 有27.4磅呀 [quote]
karmanshirin 寫道:
joanne,

wakakaka...........我手瓜都起晒展啦, 工人琴日同我講覺得shirin可能依家有25磅
[/quote]

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 有「營」勳章 2011至尊種植勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

咁先似樣
bcbc 寫道:
joanne,

大宅

wakaka 多兩粒

男爵府

karman,
無訓呀, 餵完同同去左買吸鼻水器, 又買左d 長袖衫...
arm arm返黎jar, 要msn 個fd, 所以咪上黎 lor....

wa, 點知你地咁勁, 個個 u 斟 i 斟, 聽晒 mui 話啦, hoho

esther,

你唔係要訓覺咩, 你忍唔住要上黎see see 呀

男爵府

我琴日都攪左好耐, 唔記得晒點 resize 張相上黎啦, hehe!

有無人幫下我呢唔知?

咁先似樣 [quote]
bcbc 寫道:
joanne,
[/quote]

大宅

不過都好矇下 [quote]

男爵府

esther,

你公司應該比個勤工獎啦

大宅

我都係多得karman幫我手咋 [quote]
eeetse 寫道:
我琴日都攪左好耐, 唔記得晒點 resize 張相上黎啦, hehe!

有無人幫下我呢唔知?

男爵府

點解呀???
我好lazy 架wor, hahah!!

esther,

你公司應該比個勤工獎啦

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 有「營」勳章 2011至尊種植勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

6筒識揀人黎蝦 [quote]
eeetse 寫道:
wa, 咬人呀?

男爵府

佢地識架, 對住唔同既人會有唔同面口, 好古惑架

6筒識揀人黎蝦 [quote]
eeetse 寫道:
wa, 咬人呀?

琥珀宮

咦 .... 又變左
bcbc 寫道:
不過都好矇下 [quote]

首頁

尾頁

跳至