想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

ilovedogs322 發表於 12-8-15 14:52
Izumi, 我已經拎埋信, book咗廣華同驗血喇宜家7w1d, 呢個禮拜六第一次睇醫生照閃閃, 希望一切順利啦 ...

太好了, 大家都一個一個咁bingo, 唔知幾時到我, 我而家已經停晒睇doctor, 諗住有就有, 冇就冇, 或者個天覺得我仲未係時候, 而家enjoy住2人世界, 上年太上心, 身體仲差左, 而家乜都唔理, 反而食得訓得. 心情仲好好.

子爵府

BK Milk勳章

manionb 發表於 12-8-19 20:34
BB宜家肥妹仔一名, 你照閃閃照成點呀? 諗住順產定開刀?
聽到心跳,照到一pat野有1.3cm長,3個禮拜後再覆診睇生長成點
不過我下面成日扯下扯住痛,有時都有dd擔心,始終我有PCO,好難唔亂諗野囉

子爵府

BK Milk勳章

izumiwai 發表於 12-8-21 15:24
太好了, 大家都一個一個咁bingo, 唔知幾時到我, 我而家已經停晒睇doctor, 諗住有就有, 冇就冇, 或者個天覺 ...
Good 食得訓得好重要,我相信relax好大幫助。我果個月都無用紅d check野,只每日聽中醫話量體溫俾佢。又忙搬屋,所以do咗2次,無時間諗其他野。我覺得上帝早有預備,加油呀

男爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

ilovedogs322 發表於 12-8-21 18:04
聽到心跳,照到一pat野有1.3cm長,3個禮拜後再覆診睇生長成點
不過我下面成日扯下扯住痛,有時都有d ...
唔駛擔心,我初初有個陣都係咁架,仲週不時肚痾,聖誕後仲腸胃炎到入左院,咩止痾止嘔藥都唔食得,等佢自己好番,足足住左個幾禮拜e生先比我出院,放鬆d,小b係你既始終都會跟著你,過於憂愁影響bb架

首頁

尾頁

跳至