自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

撅除大家估估下的潔癖問題, 會唔會因為係明星, 唔排除d工人會周圍同朋友唱佢的家事, 畀做主人家, 我諗冇人會想自己的事畀外人知。 再者, 之前報紙都賣過佢的工人因為偷相去賣, 又偷信去賣, 根本工人本身都有問題, 呢d人又點可以留低, 養賊為患?

根本名人請工人都好煩, 除咗家務鎖碎事要顧(如果有請外庸, 相信大家都深深體會到), 仲有太多私隱問題要兼顧。 大家唔好再一面倒數張家的不是。

個人意見, 如不認同請多多見諒。

男爵府

我都有朋友係請極工人都唔滿意, 結果自己做, 但都係無返工的媽媽, 可能日日係屋企真係頂唔順都唔奇, 返o左工反而返到屋企有飯食, d細路又乾乾淨淨就得。

要求無咁高。

伯爵府

你說得也有道理.

原文章由 man4good 於 07-9-27 09:39 發表

開呢d topic要小心,隨時比人鬧,有好多粉絲實同你死過

我本身無崇拜娛樂圈的人,只覺得佢地係普通人一般,可能唱歌叻d,做戲另d,但對我來說,我覺得無咩特別

眼見有好多人覺得明星做咩都係岩,當有人講少少關於明星負面既野,就會有好多人反擊,我心諗,人地既私生活係咪真係咁純潔呢?做戲好係咪就係人好呢?

民房

好媽媽勳章 醒目開學勳章

原文章由 貞貞 於 07-9-27 15:08 發表
撅除大家估估下的潔癖問題, 會唔會因為係明星, 唔排除d工人會周圍同朋友唱佢的家事, 畀做主人家, 我諗冇人會想自己的事畀外人知。 再者, 之前報紙都賣過佢的工人因為偷相去賣, 又偷信去賣, 根本工人本身都有問題, ...

分明菲政府搵個名人黎做樣板SHOW,
佢地係咁叻就blacklist晒抄過公人嘅香港人,
無菲傭黎,睇下佢地死定我地死!

首頁

尾頁

跳至