夫婦情感

跳至

首頁
56789...14

尾頁

大宅

回覆:其實多唔多JM後悔嫁錯人?

結左婚6年啦!有左第2個時超級後悔,問自己對眼係唔係盲左。
有人會奇怪問後悔點解仲生,就係因為我覺得佢會改。主動應承我介煙(食左咁多年知好難,但只要唔係屋企&大仔面前食都可以接受)做唔到!唔好係小朋友面前講粗口,做唔到!我想佢個人衛生好d,做唔到!係我之前條底線愈set愈低定係我改變了?總之咩都睇唔順眼,成日問自己點解要嫁比佢?

伯爵府

本來都以為揀左對既人,只怪自己天真無知,在我面前一個人,背後糸另一個人

公爵府

引用:如題,我結咗兩年半多,愈來愈多磨擦,自然

原帖由 CircleKate 於 14-10-08 發表
如題,我結咗兩年半多,愈來愈多磨擦,自然浮現係咪做錯決定嘅問號
唔好灰心…人嘩三年小癢,七年之癢…過渡期過佐就好

伯爵府

只好認命

伯爵府

好多錯配
好女人嫁比壞男人
壞女人嫁比好男人

男爵府

回覆 CircleKate 的帖子

一D都冇後悔, 每日都發掘到佢更多優點... 每人都一定有缺點, 但我欣賞佢既優點比我介意佢既缺點更多, 很期待及珍惜每一刻跟佢一齊發掘同經歷!

大宅

回覆:CircleKate 的帖子

超級後悔,好慘,行錯路揀錯人真係好慘,走又覺得好煩,又要見對咁多人,日日對住佢真係想死。。。。。。都唔知自己前世做錯咩。。。。鬼up眼咁。。。。。

禁止訪問

BK Milk勳章

男爵府

畀面勳章

回覆 siufung 的帖子

其實自己年青時條件不差, 追求者不少, 是他最殷勤最落力, 但追到手後就轉差. 未結婚時已鬧分手多次, 都給他追回, 到現在沒條件, 又帶著2件, 好難離開佢再自力更新了, 唯有認命吧, 等仔女大了才再作打算.
妹妹於09年11月25日出世啦!

軒軒做哥哥啦!生生性性啦!

大宅

結婚頭一年好多磨擦,我地會坦承傾返大家既缺點,慢慢改,慢慢磨合,結婚四年了,我地感情好好,好甜蜜,而家我有左佢仲超級緊張,我好慶幸嫁左俾佢。

大宅

我未嫁人...但...只要為孩子好,,,佢對我點椒都冇所謂...
幸運我另一半對我好既...因為一日未嫁..都唔知佢為人...
既然你E家先發現甘多不好既野...當初唔無甘急嫁人..拍多幾年..

男爵府

畀面勳章

每個月都總有幾日係覺得後悔..
認為自己可以搵到更好

大宅

回覆 CircleKate 的帖子

條路開始咗17, 為有努力

大宅

引用:如題,我結咗兩年半多,愈來愈多磨擦,自然

原帖由 CircleKate 於 14-10-08 發表
如題,我結咗兩年半多,愈來愈多磨擦,自然浮現係咪做錯決定嘅問號
我岩岩結左婚兩年,雖然磨擦係多左,但我冇後悔,因為我知佢好愛我

大宅

畀面勳章

結婚4年。其實後悔但無計鬼叫我唔興香有左結婚。唔係仲有好多更好選擇。不過而家都唔諗咁多只係想個仔好,想我地關係都好互相磨合.好好相處落去,除非佢有第2個咁就byebye

侯爵府

牛年勳章 我的育兒心得勳章

引用:如其後悔, 不如唸下點樣改善大家既問題...

原帖由 suki.ywk 於 14-10-09 發表

如其後悔, 不如唸下點樣改善大家既問題... 我有時都會有一 ...
都係咁~~~諗D積極嘅野

翡翠宮

好地地的時候就唔後悔,但吵架時就勁後悔~

伯爵府

認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章

絕對有,無論係佢或佢屋企人!越嚟越令我反感!

珍珠宮

我有左先結婚,佢初初冇諗過咁快結,或者冇諗過結啦,其實可以講係因為小朋友先維繫到而家啦,拍拖3年,結婚4年,佢係好錫對仔女,不過對我就比較冷淡囉

大宅

有得擇,一定唔會同佢一齊,佢有太多嘢我接受唔到喇,我是閃婚。

首頁
56789...14

尾頁

跳至