親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

同陳生買2day之後upgrade咪仲抵?有冇jm試左,想confirm.

複式洋房

回覆:wkjenny 的帖子

剛試左成功,用517買兩日飛,加170升級做銀卡,total $687!

大宅

回覆 Lokyin2011 的帖子

Thanks a lot!

男爵府

引用:剛試左成功,用517買兩日飛,加170升級做銀

原帖由 Lokyin2011 於 14-12-30 發表
剛試左成功,用517買兩日飛,加170升級做銀卡,total $687!
我姑仔話打去問迪士尼,d人話唔得?

複式洋房

回覆:媽媽可人 的帖子

我都係,琴晚打去問,佢話張飛只可當舊價upgrade,但今日試著又得喎,可以當新價upgrade!仲有我問可唔可以唔親身去upgrade, 佢又話唔得,但我俾張身分證我老公今日幫我搞掂左!聽電話個職員都唔知係咪新黎,無句岩!

男爵府

引用:我都係,琴晚打去問,佢話張飛只可當舊價up

我都係,琴晚打去問,佢話張飛只可當舊價upgrade,但今日試著又得喎,可以當新價upgrade!仲有我問可唔可以 ...
謝謝回覆,因本星期日才入園,想知那個兩日門票的,你是否親到holiday world買?
是否第一次進園時就可以upgrade?

複式洋房

引用:Quote:原帖由+Lokyin2011+於+14-12-30+發表

原帖由 媽媽可人 於 14-12-30 發表
謝謝回覆,因本星期日才入園,想知那個兩日門票的,你是否親到holiday world買?
是否第一次進園時就可以up ...
是,昨天我老公去holiday world買,今日第一次入場便upgrade, 不過我無去,所以我老公幫我在園外upgrade, 一樣價錢!

複式洋房

回覆:有無jm成功將旅行社買迪士尼門票$390升級做年票

如買了2days pass 第二日入園先至upgrade 銀咭可以嗎?

侯爵府

引用:如買了2days+pass+第二日入園先至upgrade+

原帖由 Brisbane00 於 15-01-01 發表
如買了2days pass 第二日入園先至upgrade 銀咭可以嗎?
正常第二次入先upgrade,否則無左張2日門票入第二次。

有人第一次入就upgrade係預計7日內入唔到第二次先咁做。

大宅

引用:剛試左成功,用517買兩日飛,加170升級做銀

Me too !! Done today The method same as u !!! Succeed !

大宅

引用:Quote:原帖由 Lokyin2011 於 14-12-30 發表

原帖由 mintra 於 15-01-01 發表
Me too !! Done today The method same as u !!! Succeed !
我今日都成功用兩日票upgrade做銀咭,勁抵,多謝bk媽媽介紹!

大宅

回覆:文小b 的帖子

如果1月3號入場玩,但呢日銀卡無得free 入場, 咁都可以照用飛尾upgrade 銀卡嗎?同埋聽日趕得切去旅行社買飛嗎?

子爵府

BK Milk勳章

回覆:文小b 的帖子

我都係今日用2日票upgrade 咗銀卡

大宅

回覆:有無jm成功將旅行社買迪士尼門票$390升級做年票? 補足差價?

我今日都用左2日票升級做銀咭,真係好抵!

子爵府

引用:如果1月3號入場玩,但呢日銀卡無得free 入

原帖由 sl1981 於 15-01-01 發表
如果1月3號入場玩,但呢日銀卡無得free 入場, 咁都可以照用飛尾upgrade 銀卡嗎?同埋聽日趕得切去旅行社買 ...
黎緊3/1 同4/1係特選日子,銀咭入得㗎

男爵府

回覆:有無jm成功將旅行社買迪士尼門票$390升級做年票

想問電子票1月10日到期,是否過左期就唔用得?

大宅

引用:Quote:原帖由 sl1981 於 15-01-01 發表如果

原帖由 evaw 於 15-01-02 發表
黎緊3/1 同4/1係特選日子,銀咭入得㗎
thx ar, 我今日喺holiday world 買咗電子票, 聽日入園玩, 但職員就話upgrade 銀卡補幾多錢就答唔到,要問迪士尼職員

首頁

尾頁

跳至