想生BB

跳至

首頁

尾頁

別墅

回覆:4-8 due day, 好大壓力

Oh...岩岩流啡了!明天慳返紅d

大宅

引用:Oh...岩岩流啡了!明天慳返紅d

原帖由 purelove 於 15-08-07 發表
Oh...岩岩流啡了!明天慳返紅d
我仲未黎m,聽日day33, 諗緊買唔買棒棒。

別墅

引用:Quote:原帖由 purelove 於 15-08-07 發表Oh

原帖由 Fiona919 於 15-08-07 發表
我仲未黎m,聽日day33, 諗緊買唔買棒棒。
咁就有希望

大宅

引用:Quote:原帖由 Fiona919 於 15-08-07 發表我

原帖由 purelove 於 15-08-08 發表
咁就有希望
無望lu, 啱啱去toilet有血水

複式洋房

引用:我自己整架。。。 我覺得精神啲,個人無咁

原帖由 minimirror 於 15-08-04 發表
我自己整架。。。

我覺得精神啲,個人無咁攰,我上次坐月冇乜飲藥材野,日日空肚飲雞精,身體好過之前
請問自已可以點整滴雞精?買邊鮮雞定冰鮮雞好?謝謝

男爵府

回覆:yanb909 的帖子

你可以order 嘉美,康和雞

https://youtu.be/bT-Sd8owE4M

男爵府

回覆:4-8 due day, 好大壓力

其實bingo左反應係無咁快有嫁 bingo係會胸痛 覺得凍 腹痛 但吾係咁快就出現。同大家分享下:
我第一個cycle dueday前一個星期開始胸痛 腹痛 人地講既症狀都有 最後m到左
第二個cycle反而乜野感覺都無 胸無脹無痛 腹無痛 完全無谷m感覺或bingo感覺 一d徵兆都無 day28 check到bingo 身體上依然無乜變化 到左dueday果日有兩個五蚊啡色分泌 以為自己化學咗 點知第二日又停左 keep住驗孕 線都有加深
身體依然無變化無感覺 dueday過左三日到 唯一變化係個胸變軟咗 到胸胸腹痛覺得凍係dueday後一至兩星期先開始。
所以大家吾好成日留意自己有咩徵狀 因為會搞到自己好緊張 到最後無既時候又好失望

結論:就算bingo 反應都吾會咁快有
愈緊張係會愈無 我初頭好緊張日日check
又覺得自己有徵狀實bingo搞到好失望
然後放鬆心情 覺得有就有無就算
點知就bingo咗啦

首頁

尾頁

跳至