自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

趣教勳章 畀面勳章 貢獻勳章 大廚勳章 遊學勳章 冬日勳章 春季勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 月餅勳章 開心吸收勳章

chanseenine 發表於 17-7-7 09:15
佢個朵都臭曬架啦⋯⋯野賣得貴不在話下,職員態度又唔好,巴屎閉咁⋯領教過佢地串串貢既態度,現在一次都冇 ...

除咗x花

Chixxo一樣,D售貨員仲惡過碼頭咕哩,我永不去買n年了

當年冇咁多地方買嘢先去咋
Please do not quote any information posted by fungwongphie.
不誠實使用電腦會構成罪行,切勿以身試法。
何謂不誠實使用電腦??

大宅

回覆樓主

從來冇去過荷花買野。。個名又娘。。。d職員又出晒名唔休做。。。。今次仲衰到水貨扮行貨。。。
你係賣大陸貨既人地洗鬼同你買咩!大把人識淘寶啦

珍珠宮

今日星期一, 等UPDATE

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 笑得好勳章

BBHHO 發表於 17-7-8 10:14
荷花老闆好似係台灣人,要等老闆返來先覆,佢唔嚟香港咪冇人理?

一定不是台灣人

子爵府

bbpompom 發表於 17-7-10 19:18
一定不是台灣人

哦,可能我收錯風了

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆樓主

推,仲有人會去買?

首頁

尾頁

跳至