自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆樓主

有一日撘(emoji)返屋企 見到個男人 佢同我講 原來你住呢度 我地日日撘同一班車 你知吾知道 個剎那好驚嚇

子爵府

我朋友試過,佢話日日搭lift都見到個男仔,跟住識左仲做埋朋友一齊傾心事、傾戀愛煩惱

我就返工經常見到個男人眼定定咁望住我,有次做緊野一抬頭就見到佢又望住我,真係望得好明顯。後來係地鐵站見到佢拖住女朋友

珍珠宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

Carsonbb0800 發表於 17-11-16 17:46
日日搭同一班車,會想去識人架

以前有,做parttime 有個靚仔日日買芝士包,但係無去識,只係點頭+微笑,再偷偷地ff only

伯爵府

回覆樓主:

搭車就無,阿仔興趣班啲家長就有,個個星期六同一個時間都見到,見到熟口熟面,打個招呼就開始吹水,之後仲交換電話,做埋朋友

珍珠宮

baby_chu 發表於 17-11-17 13:46
下文...... 唉....... 佢就慘喇!佢娶咗我呀!唉.....

笑死

大宅

回覆樓主:

我仲厲害
日日搭6:15AM 班車過海之餘,有一日發現我哋住同一屋苑,仲要有一日係lift撞到佢,原來同一座!

不過我同佢都冇乜興趣想識大家。事關我哋有起碼有20年年齡相差(我係年輕個位),同埋我哋唔係同性

男爵府

環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章

回覆樓主:

我都試過。差吾多日日都係屋企附近見到同一個人, 有時一日見兩次。有時去另一區行街又見到。
結果,上星期發現, 原來人哋係一對孖女。吾怪得每個星期見佢地ge次數仲多過見我呀媽

男爵府

艾森 發表於 17-11-18 13:32
我朋友試過,佢話日日搭lift都見到個男仔,跟住識左仲做埋朋友一齊傾心事、傾戀愛煩惱

我就返工經 ...

讀大學時我都遇過這樣一個男仔
成日望住我, 我地唔同系,只在一個選修科中遇到。開頭無為意, 上到差不多尾時才發現佢會咁。而且都幾明顯。但我們始終無認識過。佢後來同佢嘅師妹拍拖, 我又無再諗佢。畢業後試過三幾次在街撞到, 佢又係同以前一樣咁望住我。我只係好奇怪, 男仔咁望住一個女仔但又唔係想識佢,所為何事?

子爵府

晴朗家家 發表於 17-11-19 13:16
讀大學時我都遇過這樣一個男仔
成日望住我, 我地唔同系,只在一個選修科中遇到。開頭無為意, 上到差不多尾 ...

應該係覺得你靚/吸引而忍唔住望到實,我係女人遇到靚女都會偷偷望多幾眼

戴定頭盔先,我就一定係個樣奇特所以有人望

首頁

尾頁

跳至