自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

焦糖媽 發表於 19-6-10 17:49
1) 個女既似行過見有人就入去睇下, 我諗某程度上都表達左孫既甜品書其實都麻麻好賣......

2) 無名指畫一 ...

結局買畫個男人是否之前同淑湘買過畫求婚果個?

侯爵府

親子王國15週年勳章

torocat2010 發表於 19-6-10 18:02

你講起可能係我無留意呢方面

寶石宮

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

你指淑媛,應該唔係Tim
有些路啊,只能一個人走
我慢慢地、慢慢地瞭解到,所謂父女母子一場,只不過意味著,
你和他的緣分就是今生今世不斷地在目送他的背影漸行漸遠。

水晶宮

虎到金來勳章 2018復活節勳章

多謝各位解答

子爵府

焦糖媽 發表於 19-6-10 14:33
淑媛 同 孫逸 既結局仲比到我另一種感覺, "無間地獄" 佢地一直仲活係嗰種執念之中, 永永遠遠 :heh ...

唔一定喎,可能最後淑緩會同佢有bb呢

大宅

我再睇返頭幾集,不是

象牙宮

唔係。

子爵府

吾記得邊集出現過,但佢應該已經離婚了,有個shot 影佢無明指有帶介子印

侯爵府

親子王國15週年勳章

mini122 發表於 19-6-10 18:22
唔一定喎,可能最後淑緩會同佢有bb呢

係唔一定,不過到大結局都未有

琥珀宮

畀面勳章

doryi 發表於 19-6-9 22:56
睇完好嬲!孫同鄧萃雯分開冇問題!大結局係講佢同佢個妹往返以前間屋!即係佢個妹攞晒佢啲遺產再加佢個老 ...

尋晚第一次睇,請問邊個係鄧萃雯個妹?遺產係咩意思?鄧萃雯都冇死

大宅

eli_leung 發表於 19-6-10 18:25
我再睇返頭幾集,不是

Thanks! 印象中有d似樣

寶石宮

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

littlesister 發表於 19-6-10 19:35
尋晚第一次睇,請問邊個係鄧萃雯個妹?遺產係咩意思?鄧萃雯都冇死

廖碧兒是鄧萃雯個妹
鄧離婚前,資產轉移比了廖
最後廖就得到了鄧的資產和老公
有些路啊,只能一個人走
我慢慢地、慢慢地瞭解到,所謂父女母子一場,只不過意味著,
你和他的緣分就是今生今世不斷地在目送他的背影漸行漸遠。

伯爵府

畀面勳章

焦糖媽 發表於 19-6-10 14:05
孫逸寫唔到佢最鐘意既小說, "雙城戀"變成減價書, 想去個文學講座又唔得, 同一位路人 (都未去到 fans) 傾 ...

我幾鍾意個結局。
孫逸的無能,環境迫使身邊的女人成為控制狂。換走身邊的女強人為「有家的感覺小女人」,無論點變,結局一樣弱男配強女。孫逸正正是「性格決定命運」的人辦。

子爵府

littlesister 發表於 19-6-10 19:35

廖碧兒!唔好意思我想講資產!

男爵府

BBJOJO 發表於 19-6-10 08:13
呢套戲嘅結局我畀我哋知,唔好以為賤男一定有惡報, 呢個世界嘅故事不斷在重演…………
...

原來如此,
我還以為爛尾

侯爵府

親子王國15週年勳章

gec 發表於 19-6-10 20:18
我幾鍾意個結局。
孫逸的無能,環境迫使身邊的女人成為控制狂。換走身邊的女強人為「有家的感覺小女人」, ...

個結局 show 到,有問題既係孫逸,佢令到淑媛變成另一個強者,係佢既性格改造左對方。反而淑湘同醫生一齊後可以被照顧,享受被愛既感覺

寶石宮

2024年龍年勳章

焦糖媽 發表於 19-6-10 22:04

個結局 show 到,有問題既係孫逸,佢令到淑媛變成另一個強者 ...

幸福可以好簡單

翡翠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 我的育兒心得勳章 玩具勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

淑湘去咗個喪禮係邊個死咗? 唔記得係咩哥死咗,之後咩嫂又死埋,跟住淑湘話兩個人一齊咁耐,一個走咗,好似帶走埋另一個人嘅一半...

象牙宮

jasmine0527 發表於 19-6-10 22:56
淑湘去咗個喪禮係邊個死咗? 唔記得係咩哥死咗,之後咩嫂又死埋,跟住淑湘話兩個人一齊咁耐,一個走咗,好 ...
晨嫂,陳安瑩。
呢d叫做蝴蝶命。
傳說中的鴛鴦蝴蝶命,是指夫妻情深,但一人身故後另一人亦追隨而去。

翡翠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 我的育兒心得勳章 玩具勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

mercurycc 發表於 19-6-10 23:04
晨嫂,陳安瑩。
呢d叫做蝴蝶命。
傳說中的鴛鴦蝴蝶命,是指夫妻情深,但一人身故後另一人亦追隨而去。

謝謝你解答 但佢係幾時出現架? 我對呢個角色無印象

首頁

尾頁

跳至