時政擂台

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

Reminder 發表於 19-6-28 10:43
一定唔投泛民及本土,出賣香港人,勾結美國人。

投佢地咪即係支持漢奸,咁同漢奸都分別唔大囉。

男爵府

一定唔會投泛民

珍珠宮

artroboy 發表於 19-6-28 10:18
今次修例事件越演越烈建制係最大責任,導火線係破壞立法會現有制度,以人多壓大石,直接DQ 正常運作,用出 ...

DQ立會正常會議一向不是泛民班野搞得最多?又來眼盲心盲嘞

大宅

mama12321 發表於 19-6-26 10:44
請大家提下家人朋友同事登記做選民,谢谢

(emoji)登記左做選民未?7月2日deadline(emoji)

https://www2.voterinfo.gov.hk/bd_reovi/OVIES/jsp/web/regulations.jsp

選民資料網上查閱系統

(emoji)記得檢查一下自己仲係唔係選民呀(emoji)

P.S. 如果選舉事務處發過信俾你地 你地又冇回信 選民資格係會 *被取消*

*請檢查自己仲係唔係選民*

子爵府

calvin1230hk 發表於 19-6-29 19:56
投佢地咪即係支持漢奸,咁同漢奸都分別唔大囉。

想問問你,你睇這個帖第六版嗎? 我由昨天到現在都入唔倒,只顯示刷新 ,但我入bk其他討論區又無問題喎 ,因為我想將自己回覆嘅資料copy 過去公民黨德政

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

侯爵府

moto1357 發表於 19-6-30 09:26
想問問你,你睇這個帖第六版嗎? 我由昨天到現在都入唔倒,只顯示刷新 ,但我入bk其他討論區又無 ...

再試試,初初唔得,剛剛ok喇。

子爵府

calvin1230hk 發表於 19-6-30 09:34
再試試,初初唔得,剛剛ok喇。

我剛剛都可以了 ,唔該你。
但我昨天到今天未出聲前一直都入唔倒去 ,我估計我唔出聲應該一直都係刷新

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

大宅

MrsBlueBlue 發表於 19-6-29 13:48
係咪冇得網上登記

https://ezone.ulifestyle.com.hk/article/2379468/%E3%80%90%E9%81%B8%E6%B0%91%E7%99%BB%E8%A8%98%E3%80%91%E6%95%99%E4%BD%A0%E9%9B%BB%E5%AD%90%E5%A1%AB%E5%AF%AB%E5%8F%8A%E9%81%9E%E4%BA%A4%E9%81%B8%E6%B0%91%E7%99%BB%E8%A8%98%E7%94%B3%E8%AB%8B%E8%A1%A8%EF%BC%81%E6%89%8B%E6%A9%9F%EF%BC%8B%E9%9B%BB%E8%85%A6%E9%81%A9%E7%94%A8

我剛用呢個方法完成左,方便又環保,你試試

男爵府

moto1357 發表於 19-6-30 09:26
想問問你,你睇這個帖第六版嗎? 我由昨天到現在都入唔倒,只顯示刷新 ,但我入bk其他討論區又無 ...

係呀,昨日我留完言之後,第六版一直入唔到,我留言就係係第六版

子爵府

ssl418 發表於 19-6-30 10:08
係呀,昨日我留完言之後,第六版一直入唔到,我留言就係係第六版

有時要提(說)出來,版主才會放返條links 出嚟,我試過好幾次了。

版主只係針對我的留言

子爵府

mealie 發表於 19-6-28 23:36
全力支持泛民……對家

x 2

首頁

尾頁

跳至