時政擂台

跳至

首頁

尾頁

公爵府

唔使問點解,次次都係兩三個標準答案

1· 唔係佢地做
2·政府逼佢地,唔聽素球

樓主自己揀一個答案吧

侯爵府

回覆樓主:

佢唔係班曱甴嘅自己友,緊係比人打啦。
自由友搞完事,返入休息室抖下,幾舒服。

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

珍珠宮

littlesister 發表於 19-10-6 00:11
口講唔支持暴力,但警察拉人係錯,只將警方用武力無限放大,千錯萬錯暴徒無錯,虛偽到你,針姐真係名不虛 ...

佢啲兩個一唱一和!

兩個BK 偽人。

都唔明,暴徒咁多暴行,末見過佢啲鬧暴徒。就是呢班人撐暴徒,社會才沒有安寧!

佢啲合理化暴徒行為,给學生洗腦,推學生去前綫犯法,真是可恥!

琥珀宮

畀面勳章

tester5 發表於 19-10-6 06:26
你真係奇,警察拉人點會有錯?警察係永遠立於不敗之地的,永遠是使用最適當既武力,永遠是電光火石、永遠 ...

你慳d啦,警察唔駛負刑責?咁7警係咩?朱警司係咩?
放晒火,打老人,放汽油彈,你都仍然仲叫示威者,仲唔係支持暴徒,仲話反對暴力,假到你丫,虛偽到令人作嘔

琥珀宮

畀面勳章

bbc2018 發表於 19-10-6 11:06
佢啲兩個一唱一和!

兩個BK 偽人。

佢地無良知就梗架啦,不停批評警察執法,批評反暴徒既人,對暴徒惡行隻字不提,仲未化暴徒暴行,自己就哩埋上網,但就推人家子女出黎,呢種人最無恥

珍珠宮

tester5 發表於 19-10-5 10:12
現在才問點解?

點解要強推惡法?

點解要強推惡法?
答:係你地歪曲事實,夾硬將條例講成成惡法!

點解漠視民意?
答:民意有好多,7百萬減二百幻,根本不存在漠視民意!

點解選擇性執法?
答:黃絲最喜歡製造假新聞,一人分析幾角,地鐵內換衫,白衫、黑衫、彩衫都係你地,所以完全沒有選擇性執法!

點解知法犯法?
答:黃絲自己答返!

翡翠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 親子王國15週年勳章

littlesister 發表於 19-10-6 12:12
你慳d啦,警察唔駛負刑責?咁7警係咩?朱警司係咩?
放晒火,打老人,放汽油彈,你都仍然仲叫示威者,仲唔 ...

太太,前線警員,理直氣壯地連一個警員編號都不肯提供。請問你可以怎樣叫佢地負責?唔好痴人說夢了。今晚你發夢可能可以追究

我唔似你咁執著,就不會浪費時間去追究的了,睇怕你都唔會追究啦。

不過暴徒就當然要繼續拘捕、濫捕,暴打。你說對不對?

翡翠宮

芒果米池 發表於 19-10-6 12:51
點解要強推惡法?
答:係你地歪曲事實,夾硬將條例講成成惡法!

如果有民意,林鄭何需道歉?又何需最終三個月後都撤回?你真係陷林鄭於不義,你地仲玩佢唔夠咩?

勸你唔好上咁多C9網。

去睇下社會各界賢達既聲音,點解咁多有聲譽、有名望、有學識都同聲反對,並支持成立獨立調查委員會?

珍珠宮

tester5 發表於 19-10-6 12:57
太太,前線警員,理直氣壯地連一個警員編號都不肯提供。請問你可以怎樣叫佢地負責?唔好痴人說夢了。今晚 ...

BB仔,個個暴力BB都唔見得光,咁正義,點解唔影得相?痴人學人講痴人說夢

又係嘅,暴力BB完全冇醒果,24小時發夢

珍珠宮

tester5 發表於 19-10-6 13:04
如果有民意,林鄭何需道歉?又何需最終三個月後都撤回?你真係陷林鄭於不義,你地仲玩佢唔夠咩?

勸你唔 ...

因為林鄭無能,應該23條、逃犯條例全部通過,等你地係鑑倉發夢一世

珍珠宮

勸你唔 ...

我勸你都唔好上咁多c9網,去返暴力毒L網啦,差唔多夠鐘出去夢遊喇,仲唔去
等緊睇你點樣壯烈犧牲㗎

翡翠宮

芒果米池 發表於 19-10-6 13:15
我勸你都唔好上咁多c9網,去返暴力毒L網啦,差唔多夠鐘出去夢遊喇,仲唔去
等緊睇你點樣壯烈犧牲 ...

咁你慢慢同你dC9朋友取暖,none of my business.
我亦會繼續堅持「愛國愛港」,尊重「一國兩制、港人治港」。
請你唔好回我了,我冇興趣同C9一般見識。

珍珠宮

tester5 發表於 19-10-6 13:42
咁你慢慢同你dC9朋友取暖,none of my business.
我亦會繼續堅持「愛國愛港」,尊重「一國兩制、港人治港 ...

好笑None of your fking business又仲係度喎。
我亦會繼續堅持「愛國愛港」,尊重「一國兩制、港人治港」。
呢度咁暖唔岩你啦

反去暴力巨嬰毒L網啦,開心好多㗎

伯爵府

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

回覆樓主:

暴徒一定有報應!

珍珠宮

tester5 發表於 19-10-6 13:42
我亦會繼續堅持「愛國愛港」,尊重「一國兩制、港人治港 ...

冇興趣就唔好係度啦,留意多啲國際新聞,日日掛住發夢,香港唔岩你!

tester5    發表於 19-10-6 14:26

水晶宮

tester5 發表於 19-10-5 11:15
講得好指細,完全把警方犯的罪公諸於世。

不過你唔好扮了解我,我最爭美國,亦唔妥民主派。

佢真係講得出所有暴徒曱甴的惡行,好勁

琥珀宮

畀面勳章

tester5 發表於 19-10-6 12:57
太太,前線警員,理直氣壯地連一個警員編號都不肯提供。請問你可以怎樣叫佢地負責?唔好痴人說夢了。今晚 ...

提供警員編號俾暴徒起底?連人地仔女讀咩學校都放上網被恐嚇?去圍人太太公司? 暴徒個個蒙面就要警察公開個人私隱呀?你睇開槍個警察連父母靈位都被破壞啊,仲想人提供警察編號,以前以為香港普遍人受過教育好文明,原來同第三世界既人一樣,在不文明既社會,如果無機制保護警察及其家人既安全,就唔應該要警察公開任何資料,因為暴徒無人性,已經試過想殺警,警察都有槍械自衛,佢地家人邊個保護呀?

By the way, 唔好屈人濫捕,我識得所有奉公守法既人都無被拘捕,警察只會拘捕犯法既人,唔係換左件衫話係街坊就代表無犯法

琥珀宮

畀面勳章

勸你唔 ...

如果用緊急法立23條,我同意成立獨立調查委員會

首頁

尾頁

跳至