自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

2024年龍年勳章

個醫生自己對科興疫苗咁無信心,又唔建議市民打,點解要申請接種計劃,自打嘴巴。
呢兩年真係多咗不正常嘅人!

侯爵府

testher 發表於 21-3-24 10:20
個醫生講佢對科興的個人觀感俾病人聽我覺得ok既,但佢既然唔建議病人打科興,其實唔係應該只在診所俾病人 ...

因儲藏疫苗溫度關係, 私家醫生只能提供打科興疫苗, 所以呢個庸醫貼張咁嘅通告又攞政府針就不知所謂

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

EmilyBB 發表於 21-3-24 14:26
佢現在成功浪費疫苗,政府話回收後不會重用

都話佢賤架喇! 目的只有一個就係浪費
放下自在

水晶宮

2024勳章

EmilyBB 發表於 21-3-24 14:26
佢現在成功浪費疫苗,政府話回收後不會重用

嘩,真係好垃圾,個黑醫

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

今次政府反應快,政治上腦失德醫生,如果一位市民堅持打科興都唔知會唔做手腳令市民健康受損,取消佢資格係最好的決定。

男爵府

Lilyforest 發表於 21-3-24 14:46
因儲藏疫苗溫度關係, 私家醫生只能提供打科興疫苗, 所以呢個庸醫貼張咁嘅通告又攞政府針就不知所謂:thinki ...

我覺得佢有權貼自己通告,呢個無問題
但佢攞針就好有問題。

人有選擇權, 佢唔相信支針勸佢病人打第2隻牌子,呢樣無問題。

但佢唔相信又攞針就好有問題,佢都唔信仲幫自己病人打,呢個係大問題。同埋而家要政府收返佢啲針,浪費晒啲針呢個係第2個問題。

Lilyforest    發表於 21-3-24 15:05

首頁

尾頁

跳至