美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 畀面勳章 叻叻勳章 睛靈勳章 陪月勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 KMALL特別版勳章 BB防敏心得分享勳章 笑得好勳章

hekitty520 發表於 23-6-29 23:34
回覆 牛牛牛牛 的帖子

又係要買療程做?請問-個療程大概幾次?最擔心係做完一個療程冇效果(類似拖症咁) ...

唔係樓下有JM推返個POST上嚟都冇留意你問過我,唔好意思

我之前係買5次,不過我有同事係買10次,佢個時仲有其他嘢送,不過冇問詳情

每次再去打會先做皮膚分析,會攞番上次影個張皮膚分析圖做比較,有冇效果睇得好清楚,我係本身有少少玫瑰痤瘡,個時佢哋剛返咗M22機,醫生之後建議我轉打M22,打微絲血管真係好掂,同埋我覺得美白效果比PICO更好

大宅

MuiTse 發表於 23-5-3 08:09
所謂醫生, 都係D後生女 (經驗一定不多). 我去香港心 (係buy佢大機構, 好多人做過, 應該好過美容院)....我 ...

我朋友去做打老人斑,打咗幾次,淡咗八成,好滿意,價錢又唔貴,有得見醫生,同埋治療師用幾個頭幫朋友打,覺得幾好

琥珀宮

flyingpigpig 發表於 23-5-22 13:36
我book了下星期去HK 🩷, 是第一次,膽粗粗去試吓,希望一切順利,有好的效果。

請問你打完picoway有效果嗎

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊