自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章

我想補充下,今日去耳鼻喉專科覆診,同醫生提返我做完睡眠測試,佢叫我睇返耳鼻喉科跟進。醫生話吾係佢呢科wor,問我佢有無俾轉介信我,我話無呀,吾知耳鼻喉科有咁多種架?咁佢話寫紙我去睇,原來叫睡眠障礙科,係同一層既,排左8月睇。我覺得普通家庭醫學科,跟本吾多識醫。諗起當時佢話無野做到,我已經超失望,有點似有絕症咁款。

侯爵府

ydoris 發表於 24-2-2 14:44
我想補充下,今日去耳鼻喉專科覆診,同醫生提返我做完睡眠測試,佢叫我睇返耳鼻喉科跟進。醫生話吾係佢呢科 ...

你有冇睇過方東昇果輯 "好睡好起"? 節目入面有個睡眠科醫生, 醫好過好多人, 冇留意佢係政府定私家, 可以試下搵佢!

節目鏈結:

《好睡好起》- 《好睡好起》:你信咩教?
https://news.tvb.com/tc/programme/sleeprightsleeptight/649539ed56db878c942595e1?utm_source=newswebshare&utm_medium=referral

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章

Prosperous 發表於 24-2-2 15:53
你有冇睇過方東昇果輯 "好睡好起"? 節目入面有個睡眠科醫生, 醫好過好多人, 冇留意佢係政府定私家, 可以試 ...
我有睇呢集節目,不過我吾係窒息症,只是嘈俾屋企人投訴姐。排期有得睇就睇左先,暫時都吾太大問題。

水晶宮

回覆樓主:

做手術幾好,而家7年沒有鼻寒

別墅

ydoris 發表於 24-2-2 14:44
我想補充下,今日去耳鼻喉專科覆診,同醫生提返我做完睡眠測試,佢叫我睇返耳鼻喉科跟進。醫生話吾係佢呢科 ...

別墅

LokEdam 發表於 23-11-6 07:38
冇係大陸做過
香港都係幾百蚊次,係香港做啦

Pm thx

大宅

LokEdam 發表於 23-10-16 17:26
$780

Please pm treatment information , many thanks

複式洋房

Pm thx

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊