跳至

首頁

尾頁

男爵府

Re: 好姊妹密密斟(Part 4)

琴日 <== 邊有氣吹水呀,
要周圍捉同同返黎

annaanna 寫道:
d 人走晒 :-x 係咪尋日吹水吹乾晒喇

男爵府

mui,

係呀, 平時響屋企我地問Shirin熙熙呢, 咁佢就會笑喇

[quote]
muimuichu 寫道:
karman,

bosco係shirin baby一定記得喇,
至於熙,一有人叫熙佢就笑~~shirin梗記得喇
[quote]

伯爵府

其實esther 就係老闆,老闆就係esther :mrgreen:
一人分飾二角

同同鐘意遠走高飛,你由得佢囉 遲早一日都要嫁人啦

男爵府

傻婆Peony,

你病左又點照顧Perry呢

[quote]
Happybebe 寫道:
karman/mui, 多謝你地. 可能我又太緊張. 次次perry病我都會好心痛. 仲會猛錫佢, 等佢傳染比我, 佢就快d好番.

大宅

same same 我發覺禽日好似得我同你兩個傻婆,走足全場咋 :-( [quote]
eeetse 寫道:
琴日 <== 邊有氣吹水呀,
要周圍捉同同返黎

男爵府

信爸爸,

nice to meet you

anna,
頭先公司上網同收貓都死左 好似同外介失去聯絡咁 :-( :-( :-(

karman, esther,

做咩咁靜局呀? 難得我今日咁得閒..... 你地又唔出現 :-( :-(

伯爵府

熱血勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

karman,

hehehe你地係屋企都會問起熙熙,真係好開心呀!
karmanshirin 寫道:
mui,

係呀, 平時響屋企我地問Shirin熙熙呢, 咁佢就會笑喇

[quote]
muimuichu 寫道:
karman,

bosco係shirin baby一定記得喇,
至於熙,一有人叫熙佢就笑~~shirin梗記得喇
[quote]

伯爵府

karman,
唔怪之得唔見人啦 miss u 呢

男爵府

haha, 咁都比你識串?
係就慘喇, 公司日本年年蝕錢

你呢句說話唔好比同爸聽到,
佢好似接受唔到個女會拍拖嫁人咁架 :mrgreen:

其實esther 就係老闆,老闆就係esther :mrgreen:
一人分飾二角

同同鐘意遠走高飛,你由得佢囉 遲早一日都要嫁人啦

男爵府

anna,

我想問左好耐喇, 之前無聽書我抵打 想問點解家信叫阿吉呢

男爵府

咪係lor :evil:

bosco & 同同仲好like 行樓梯,
上完又落, 落完又上,
以為自己識輕功

bcbc 寫道:
same same 我發覺禽日好似得我同你兩個傻婆,走足全場咋 :-(

男爵府

Esther,

睇唔出同爸咁唔接受現實
同爸會唔會好似你爸爸咁盤同同既男友

[quote]
eeetse 寫道:
haha, 咁都比你識串?
係就慘喇, 公司日本年年蝕錢

你呢句說話唔好比同爸聽到,
佢好似接受唔到個女會拍拖嫁人咁架 :mrgreen:

伯爵府

karman,
唔聽書
馮家信個別名係"馮凶化吉"呀 (出自esther師父)

男爵府

Lee樣嘢Shirin真係唔同Bosco & 同同喇, 佢琴日食完嘢已經扭抱喇 唔肥真係好難喇

eeetse 寫道:
咪係lor :evil:

bosco & 同同仲好like 行樓梯,
上完又落, 落完又上,
以為自己識輕功

[quote]
bcbc 寫道:
same same 我發覺禽日好似得我同你兩個傻婆,走足全場咋 :-(
[/quote]

男爵府

anna,

係喎, 你講返又好似睇過lee個post ,
不過都係怪我地lee度d post太快喇 咁快已經part 4 ?-( ?-(

karman,
唔聽書
馮家信個別名係"馮凶化吉"呀 (出自esther師父)

男爵府

wakakaka,
咁同爸又肯定唔會好似公公咁寸
想當年佢比公公問到口啞啞, hahaha~

不過同爸真係要教育下,
我有時話叫同同食多d 木瓜等第日"勁"d,
同爸話: 咁勁做咩呀? 棧益人....
我話: 咁佢遲早都要拍拖要結婚....
同爸話: 我個女唔會既....
(雖然佢話係講笑),
but 我都好激氣, 食古不化

Esther,

睇唔出同爸咁唔接受現實

男爵府

bcbc, mui,
唔係勁唔係巴閉,
而係老闆今日好煩, 問拎好多野,
大佬呀, 我由今朝8:20 答佢野啦,
咁休息一陣都唔得咩,
咪話叫佢wait 一陣,
轉頭先比佢lor

伯爵府

熱血勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

洗唔洗咁快食木瓜
eeetse 寫道:
wakakaka,
咁同爸又肯定唔會好似公公咁寸
想當年佢比公公問到口啞啞, hahaha~

不過同爸真係要教育下,
我有時話叫同同食多d 木瓜等第日"勁"d,
同爸話: 咁勁做咩呀? 棧益人....
我話: 咁佢遲早都要拍拖要結婚....
同爸話: 我個女唔會既....
(雖然佢話係講笑),
but 我都好激氣, 食古不化

[quote]
Esther,

睇唔出同爸咁唔接受現實
[/quote]

男爵府

haha, 咁你唔係無聽書,
係無記性jar wor

anna,

係喎, 你講返又好似睇過lee個post ,
不過都係怪我地lee度d post太快喇 咁快已經part 4 ?-( ?-(

伯爵府

你應該要教育下同爸,如果第時三張野都仲未拍拖結婚,咪仲驚

不過同同係靚女,再加上佢亞媽o既後天木瓜加工........ 小學時可能已經有人黎提親lu

首頁

尾頁

跳至