美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

引用:Quote:prswinki+發表於+13-12-5+20:29+我放

原帖由 Fiji 於 13-12-08 發表
搭下傘
我果部都係叉滿電如果帑用BODY ,完左果二分鐘就無電
不過我以為係正常 無理佢而家用 ...
如果你覺得舊電有問題,sales話保養期內拎番去check,只要用低速面冇20mins,會換過部新嘅俾你~

複式洋房

引用:在G+字頭網見有clarisonic+刷頭賣,$99+三

原帖由 H2Oplus 於 13-10-03 發表
在G 字頭網見有clarisonic 刷頭賣,$99 三個,好抵。

平時見在拍賣網都要around $100 一個,宜家 $33有一 ...
問左G啦!果d刷頭唔係原裝clarisonic刷頭,只係可“替換”clarisonic機既刷頭 ……

大宅

prswinki 發表於 13-12-8 12:17
如果你覺得舊電有問題,sales話保養期內拎番去check,只要用低速面冇20mins,會換過部新嘅俾你~

...
我果部係PRO , 係水貨店買,無仇報
不過算啦,我都用左2年幾

大宅

引用:Quote:原帖由+丙丙+於+13-12-05+發表說明書

原帖由 prswinki 於 13-12-06 發表
俾我估中,用gift card,不能退款。拗咗成十幾分鐘先至肯問LC,換過部新,但係單嘅日期唔會轉

Sale ...
即係用咗gift card,有壞只能check不能退?我仲諗住呢個星期放大假去LC買添?講真义咁耐先可以用20分鐘又真係好唔掂

大宅

回覆:Clarisonic 刷頭, 係唔係假的

我都買左六個,知唔知有沒有得退?點退?我未取,要17/12先取

男爵府

引用:Quote:原帖由+prswinki+於+13-12-06+發表俾

原帖由 cat221 於 13-12-08 發表
即係用咗gift card,有壞只能check不能退?我仲諗住呢個星期放大假去LC買添?講真义咁耐先可以用20分鐘又真 ...
用gift card都可以退錢,但係要還番晒啲gift set。我買gift card嗰陣因為太重,已經拆盒丟咗,退唔番。所以只可以換過部新~

其實义24hrs用20mins係幾唔合邏輯,之但係clarisonic真係好好用,我而家冇咗佢唔得呢

大宅

剛敗了plus,今睌返去义電,希望真係好用無買錯

大宅

引用:Quote:原帖由+丙丙+於+13-11-02+發表唔該你

原帖由 prswinki 於 13-11-20 發表
我啱啱喺lane crawford 買咗。如果買lane crawford gift card,有張coupon 可以送多個刷頭同呢set,好抵

...
Lane Crawford gift card 個offer 知唔知做到幾時?
Min. 賣幾多錢gift card ?

男爵府

引用:取了貨即試機,一開就分體,groupon已安排

原帖由 anna321 於 13-10-30 發表
取了貨即試機,一開就分體,groupon已安排退款

大宅

佢唔係假,係代用刷頭姐,姐係唔係clarisonic出,係其他廠出黎for佢

男爵府

引用:Quote:原帖由+prswinki+於+13-11-20+發表我

原帖由 waiwaiwan 於 14-02-18 發表
Lane Crawford gift card 個offer 知唔知做到幾時?
Min. 賣幾多錢gift card ?
完咗啦,連我張coupon都係1月尾到期

大宅

我唔覺得係"奶野".

CLARISONIC部機所SELL主打係佢用超聲波頻率震動潔面, 除了絲滑(OR 絲柔?)系列刷頭外, 本身都唔覺佢點樣特別SELL刷毛有何特點, 總之係夠柔軟不傷皮膚便OK.

其實做得替用刷頭, 出埋咁多款, 都會好可能係飛利浦的OEM廠出品. 即使唔係, 只要刷毛質料夠柔軟, 同埋佢話明係圓頭刷毛, 而洗面時又不要用力壓在臉上(其實我相信部機主要係靠ULTRASONIC去除雜質污垢, 原理好似洗眼鏡洗首飾咁, 所以我唔會用個刷--就算原廠--太大力太貼地捽個面, 反而我會盡量整到個面上有多D泡, 等部機在有水份的環境中發揮得好D.

我個人相信除了一分錢一分貨的道理外, 產品定價好多時亦同市場策略有關, 產品質量的差別未必反映在價格差別中.

比如PRINTER INK, 我幾乎一直都用代用墨.

今次試用代用刷頭, 等過一段時間再同大家報告功效. 用原廠貨當然最"安全", 但唔冒下險就永不可能發現新大陸.

(聲明: 我同代用刷公司及G字頭無關, 只係個中情CLARISONIC潔面刷又千方百計要慳錢的師奶)

首頁

尾頁

跳至