跳至

首頁
56789...82

尾頁

男爵府

Re: 好姊妹密密斟(Part 8)

peony,
同同姨婆已經on the way 去緊你講果間agent 買package 喇

男爵府

嘩.........你地攪緊旅遊指南

peony,

我又爽要 Macau 資料呀

男爵府

karman,
乜咁晏呀?
同shirin 影左証件相未呀?

大宅

esther, 真係好啦. 幫到你搵package我都好開心.
eeetse 寫道:
peony,
同同姨婆已經on the way 去緊你講果間agent 買package 喇

大宅

karman有大project攪呀.

大宅

hi!!!!

今日好熱鬧喎, 雖然你地人在office, but個心都去哂旅行喇!!!!

我都想趁未熱之前去一次馬交, but又唔想spend$$過夜!

honey,

台北有條街有好幾間書店, d書平過誠品, 亦都幾好行架, but我forgot叫乜街添!

大宅

karman,

尋日send左兩張相俾你, pls check email!

大宅

karman, check pm
karmanshirin 寫道:
嘩.........你地攪緊旅遊指南

peony,

我又爽要 Macau 資料呀

男爵府

茶太,
唔過夜好趕咁bor,
不如你閒日去啦,
有d hotel 好平架jar,
stay 一晚可以輕鬆d 丫ma

大宅

茶太,
真係好趕. 我岩岩果次去就係即日來會. 返到屋企成1245am.
eeetse 寫道:
茶太,
唔過夜好趕咁bor,
不如你閒日去啦,
有d hotel 好平架jar,
stay 一晚可以輕鬆d 丫ma

男爵府

Esther,

係呀, 超忙嘛,
你都知我忙咩啦

Re:證件相
琴日影左啦, 我睇住Shirin影時都唔知好嬲定好笑
佢有得落樓下情緒勁高漲,不停"了"影相個姐姐講嘢,
姐姐幫佢影相期間佢不停擺post , 影左10幾分鐘都無張得既, 見佢開始無耐性, 所以諗住帶佢去supermarket買完嘢再影, 點知, 之後仲興奮 最終影左張 "目"起個咀既, 不過姐姐話已經係最好喇

男爵府

Peony,

係呀, 真係好大既project
麻煩晒你既提點, 我知點做喇,
今晚後我就係咁feel lu , 不過諗起同Shirin關係close D點都值得既 , 我依家心情好緊張呀

Happybebe 寫道:
karman有大project攪呀.

男爵府

karman,
知呀, 所以都唔敢煩住你啦,
搞掂未呀咁?

hahaha, 同佢地影証件相, 諗起都怕怕

男爵府

茶太,

thanks ar,
嘜得你今日咁我閒

kelly_bb 寫道:
karman,

尋日send左兩張相俾你, pls check email!

大宅

esther, peony,

過夜巧貴呢, 財政大臣實ee哦哦架!!!!!!!!! 都係早船去晚船返, 一次去少少地點好d!

karman,

shirin影乜証件相呀? 你去旅行呀? 定係for apply kindy?

男爵府

Peony,

thanks

[quote]
karman, check pm[quote]

男爵府

Esther,

Exactly la,
不過Shirin仲要影apply 特區護照相

eeetse 寫道:
karman,
知呀, 所以都唔敢煩住你啦,
搞掂未呀咁?

hahaha, 同佢地影証件相, 諗起都怕怕

男爵府

茶太,
船飛你地三個去都唔少啦,
都要 9xx, rite?
閒日去有d 唔錯既hotel 都係三百幾一晚,
唔使咁辛苦丫ma

伯爵府

熱血勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

peony,

thx
vicky/mui/benben
pm晒你地macau agent tel. 收唔到再通知我啦

大宅

karman,

你今晚返屋企煮鼓椒炒魷?

首頁
56789...82

尾頁

跳至